Friday, February 3, 2023
HemBasketball"Gäng falska tuffa killar": NBA-fans slår "Crybaby" Suns när kaos uppstår efter...

“Gäng falska tuffa killar”: NBA-fans slår “Crybaby” Suns när kaos uppstår efter förlust mot Zion Williamsons Pelicans

Ännu en matchkväll i NBA, ännu ett hett argument på banan. Den här gången var det mellan Phoenix Suns och New Orleans Pelicans. Med en klassisk Zion Williamson-avslutare vann Pelicans matchen. Suns kunde dock inte smälta hans 360-graders dunk i slutet för att gnida in salt i såren. Bara några sekunder efter att matchen var slut låste de två lagen horn.

Publiken vrålade när Zion Williamson fångade bollen från Larry Nance Jr, och utan ansträngning drog en 360 väderkvarn dunk. Pelicans var redan i ledningen, men det här handlade mer om den extra förolämpningen till skadan för Suns. Slutresultatet blev 128-117 till slut.

Noterbart var det första gången den här säsongen som Phoenix Suns förlorade tre matcher i rad. Kaoset förstärktes av ett hett argument mellan båda lagen efter att matchen var slut. Tränare och flera spelare drogs in, med funktionärer som försökte skilja lagen åt.

ZION WILLIAMSON 🔥pic.twitter.com/J3hYSFLoLt

— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) 10 december 2022

Fansen reagerade på den här incidenten online och kallade Suns som ett “gäng tuffa killar”. En annan användare skrev, “crybaby team”. Andra pratade om hur Phoenix Suns hade sura druvor.

Här är några av reaktionerna från NBA Twitter:

Crybaby team 😂

— Wamal Wurray🔥 (@MurraySlides) 10 december 2022

Suns har ett gäng falska tuffa killar.

— Joey (@JoeySmith___) 10 december 2022

Solen svir fortfarande över att Celtics slog dem med 50

— Sykcaduh (@tbhiwannadie) 10 december 2022

Cp3 körde in för en layup med 12 sekunder kvar innan dunken.

— Ben Brignac 🐯⚜️ (@_benbrig_) 10 december 2022

Bli inte arg, vinn. Var fanns all den energin när Zion lagade mat

— Heat Dynasty 👑 (@Trevian777) 10 december 2022

Gå CRY OLD MAN CP3

— Johnathan (Gmen7-4)🇨🇺🇯🇲 (@Fleecashpickz) 10 december 2022

Det är rapporterad att Chris Paul och Jose Alvarado startade kampen och snöade in på att inkludera andra spelare som Willie Green och Larry Nance Jr.

Båda lagen gick så småningom iväg till sina respektive omklädningsrum.

Zion Williamson och Pelicans leder Western Conference

New Orleans Pelicans är för närvarande toppseedet i Westen Conference med ett rekord på 17-8, medan Phoenix Suns är på tredje plats. Efter bråket berömde Zion Williamson Suns och sa att de är ett fantastiskt lag. Han gjorde 35 poäng och 7 returer på natten.

Enligt många spelar Pelicans inte ens sitt bästa än och sitter fortfarande på första plats. Noterbart är att deras nyckelspelare som Zion Williamson och CJ McCollum har missat flera matcher hittills den här säsongen. Men det har till synes inte hindrat laget från att helt dominera banan.

Den senaste tiden har Suns haft flera brister som kunde ha gjort sprickorna i deras framträdanden bredare. Det har sagts att lagets defensiva returer är nere nästan två gånger, medan deras motståndare har haft fina skottprocent.

Vad tyckte du om Zion Williamsons dunk i slutet av spelet? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär