Thursday, November 30, 2023
HemNFLGammal video av Gisele Bündchen avvisad 41 gånger dyker upp igen när...

Gammal video av Gisele Bündchen avvisad 41 gånger dyker upp igen när Tom Bradys ex-fru fortsätter att stärka sin makt på 400 miljoner dollar värda pengar

Om du tittar på bakhistorien till supermodellen Gisele Bündchen, kommer du att se att den berömda modeikonens uppgång till stjärnstatus inte var en smidig resa. 1997 stod den brasilianska supermodellen inför en serie avslag, vilket är tillräckligt för att få någon att tappa hoppet. Men hon är en målmedveten kvinna som senare blev den högst betalda modellen från 2012 till 2017.

Efter skilsmässan från sin före detta make, Tom Brady, fortsätter Gisele Bündchen att lysa i modet rampljuset när hennes rikedom ackumuleras. Den 43-åriga supermodellen och TV-producenten fortsätter att dominera modebranschen som “modellen med flest tidningsomslag genom tiderna.” Låt oss dyka in i supermodellens resa från att ha blivit avvisad 41 gånger till att bli en av de mest populära och rikaste supermodellerna.

Gisele Bündchens resa från 41 avslag till världens bästa modell

En ny Instagram-berättelse förmedlade Gisele Bündchens kamp från början av hennes modellkarriär till att bli den enda supermodellen som prydde 1 700 tidningsomslag. Hon gick från “Jag blev avvisad 41 gånger, det här är mitt sista försök, om inte går jag tillbaka hem” till “Jag är den bästa modellen i världen.” Trots att hon skildes från den pensionerade NFL GOAT Tom Brady har hon fortfarande ett svindlande nettovärde på 400 miljoner dollar.

1997 provspelade supermodellen för 43 shower, men hon blev endast utvald för två globala shower. Efter att ha medverkat i Alexander McQueens Spring 1998, fick hon ett erkännande av populära modemärken som Versace, Dolce och Gabbana, och Valentino samma år. Den brasilianska Victoria’s Secret-modellen har rekordet för flest tidningsomslag genom tiderna, med 1 700. Hon har aldrig misslyckats med att dyka upp på ett omslag från 1997 till 2023. Hon täckte 151 Vogue-omslag, 112 Harper’s Bazaar-omslag, 130 ELLE-omslag och mer.

Framgångsrik karriär – Fett banksaldo

Gisele Bündchen ska ha en lön på 40 miljoner dollar och ett nettovärde på 400 miljoner dollar. När hon var gift med Tom Brady var deras gemensamma nettovärde 650 miljoner dollar. Men skilsmässan lämnade fotbollslegenden med 250 miljoner dollar medan hans exfru gick därifrån med 400 miljoner dollar.

Amazon Rainforest Wildfires: Inuti Tom Bradys ex-fru Gisele Bündchens 7 år av kamp för att bekämpa Brasiliens största fara

Mellan 2000 och 2020 tjänade Tom Brady cirka 330 miljoner dollar på rekommendationer och lön, medan Gisele Bündchen tjänade över 500 miljoner dollar som en av de mest eftertraktade modesupermodellerna. År 2000 skrev Gisele Bündchen på ett avtal på 25 miljoner dollar med Victoria’s Secret. Hon var den högst betalda modellen från 2012 till 2017 och tjänade mer än 500 miljoner dollar enbart på rekommendationer.

Sedan han gick i pension från NFL har Tom Brady engagerat sig i flera affärsprojekt, som att säkra delägande av lag inklusive Birmingham City Football, Las Vegas Aces och Las Vegas Raiders. Han är också värd för Let’s Go! Podcast. Men när Gisele Bündchen svävar till nya höjder är det inte konstigt att Gisele Bündchen förblir en av de mäktigaste kvinnliga kändisarna vars karriär sannolikt inte kommer att möta några bakslag.

RELATED ARTICLES

Mest populär