Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"Game on the Line": Skip Bayless skyller på Gardner Minshew som Indianapolis...

“Game on the Line”: Skip Bayless skyller på Gardner Minshew som Indianapolis Colts avslutar NFL 2023, med tillstånd av CJ Stroud

Vecka 18 krossade Colts dröm att ta en plats i slutspelet. Sportanalytikern Skip Bayless tror att Gardner Minshew är ansvarig för Colts förlust! Houston Texans besegrade Colts med 19-23 rekord och bröt alla hinder för slutspelet. Dessutom spelade rookiespelaren CJ Stroud en viktig roll i spelet med sin otroliga prestation, en sällsynt syn för en rookie QB. Mitt i att Colts blev eliminerade från slutspelet tror Bayless att det var Gardners fel i sista stund som ledde till detta.

Amerikas favoritvideo idag

Gardners felande passning under de sista två minuterna var den avgörande faktorn i Colts avskedande, enligt Bayless. Dessutom trodde analytikern att Goodsons fel var mindre än Minshews i den olyckliga förlusten. Men exakt vad sa han om deras prestation?

Bayless skyller på Minshew för Colts nederlag!

I ett inlägg på sitt X-konto delade Bayless sin syn på Minshews felande pass. Analytikern skrev,” Jag skyller på Minshews kast något mer än Goodsons misslyckande att fånga det. Goodson ser inte många. Jag kan inte förvänta mig att han ska anpassa sig till en boll bakom honom med spelet på linjen.” Bayless drog sig inte för att ge sin enkla åsikt till allmänheten. Det kastade ytterligare ljus över hans besvikelse över Minshew för hans slarv.

Colts kunde inte ta ledningen, och det förblev så under de sista två avgörande minuterna också. Minshew missade det avgörande kastet och medan Goodson rörde bollen, blev den kvar, vilket krossade deras Super Bowl-hopp. Dessutom gjorde CJ Strouds rekordartade prestation det ytterligare utmanande för Colts att ta segern.

Intressant nog, bara under sin rookiesäsong, satte Stroud det exceptionella rekordet med en poäng på 75 yards som var spelförändringen för texanerna. Dessutom har han slutfört 20 av 26 pass utan avlyssning, vilket gör honom till tals i staden. Texanerna lyckades ta en slutspelsplats. Å andra sidan var Goodson och Minshew snabba att komma fram för att ta på sig skulden på sina axlar för den här matchens förlust.

Goodson och Minshew tog på sig skulden för förlusten

Efter att ha gjort detta stora misstag i spelet kom både Goodson och Minshew fram för att ta på sig skulden för matchens resultat. I sin senaste intervju i omklädningsrummet delade Goodson sitt missnöje och accepterade att han kändes som ett misslyckande. Medan han nämnde att han hade tro på sig själv, fick den olyckliga förlusten i ett så värdefullt skede honom fortfarande att känna sig som ett misslyckande mot laget. Dessutom sa han att han aldrig skulle begå ett sådant misstag i det långa loppet.

Jaire Alexander sitter utanför MNF-kampen mellan Packers och Giants

Folk lade skulden på Goodson mer än Minshew, och höll inte med om Skip Bayless perspektiv. Men Minshew accepterade också att det var hans fel. Den professionella quarterbacken, Minshew, sa att det hade varit bättre om han kunde kasta en bättre boll till Goodson, vilket gör det lättare för hans lagkamrat att greppa den. Efter all denna diskussion och spelarna som kommit fram för att ta på sig skulden, vad är dina tankar om Skip Bayless uttalande? Låt oss veta din åsikt i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär