Sunday, December 10, 2023
HemBasketballGabrielle Union, efter att ha varit helt oense med "sexigaste" brittiska accentsentiment,...

Gabrielle Union, efter att ha varit helt oense med “sexigaste” brittiska accentsentiment, avslöjar mjukhet för Dwyane Wades drag

Gabrielle Union, skådespelerska och hustru till Miami Heat-legenden, Dwyane Wade avslöjade nyligen en av sina favoritegenskaper hos sin man. Wade, som var en av de instrumentala spelarna i Heats framgång med att vinna tre mästerskap på 10 år, inledde sin relation med Union redan 2008. Paret knöt sedan äntligen ihop säcken 2014.

Hollywoods superstjärna Jake Gyllenhaal anslöt sig till Union i en show som anordnades av “LADbible TV” för att diskutera några av de största debatterna på internet. De argumenterade roligt och gav sin åsikt om flera ämnen. En fråga stod dock ut som också avslöjade en intressant detalj.

Mitt i den vänliga debatten frågade programledaren dem om de tycker att den brittiska accenten är den sexigaste accenten eller inte. Medan Union inte tog ett dugg för att “inte hålla med”, tog Gyllenhaal sin tid att inte hålla med. Han tillade dock att han tycker att den brittiska accenten är sexig.

Gabrielle Union avslöjar en av hennes favoritegenskaper hos Dwyane Wade

Programledaren frågade sedan utifrån sina åsikter att vilka andra accenter de tycker är trevligare än andra. Stjärnorna skämtade om att en bra kreditvärdering och personlighet är sexigare än en accent. Unionen tillade dock, “Men jag gillar en Chicago-accent”, vilket antydde hennes kärlek till Dwyane Wades accent. Wade växte upp i Chicago innan han flyttade till Robbins i Illinois.

DYK DYPARE

Dwyane Wade och Gabrielle Union är ett av de mest populära paren. De träffade varandra först när de var värdar för en sponsrad Super Bowl-fest 2007. Deras förhållande fick dock gå igenom några upp- och nedgångar innan deras äktenskap 2014.

De kanske aldrig hade hamnat tillsammans om de inte hade fixat till saker efter deras korta uppbrott 2013. Paret välkomnade sin dotter Kaavia 2018 via surrogatmödraskap. De arrangerade nyligen en stor Thanksgiving-fest när de firade med vänner och familj. Paret tog till sociala medier och delade sitt firande med sina fans runt om i världen.

Vad tycker du om kommentarerna från Gabrielle Union? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär