Friday, February 3, 2023
HemTennis"Gå till McDonald's och ta en hamburgare" - 42-åriga Venus Williams borstade...

“Gå till McDonald’s och ta en hamburgare” – 42-åriga Venus Williams borstade en gång av sin “perfektionistiska” persona med ett fräckt uttalande

Förluster är inte lätta för någon. Inte ens för tennislegender som Venus Williams, som förändrade sportens ansikte. Hennes ankomst till scenen med sin syster, Serena Williams, revolutionerade inte bara sporten utan gav den också en vision om hur saker och ting kan vara. Även om förluster är en del av framgång kan de vara svåra att hantera. Detsamma är fallet med Venus Williams, som en gång i detalj beskrev sin hanteringsmekanism när hon lider en förlust på banan.

Med sju Grand Slam-titlar under hennes namn går Venus fortfarande starkt på banan. Trots att hennes syster går i pension i år, planerar den före detta världens nummer 1 att fortsätta vara på banan ett tag till.

Venus Williams öppnade en gång om sin hanteringsmekanism efter en förlust

I en intervju 2008 pratade Venus om hur det alltid var svårt att lida en förlust. När hon tillfrågades om sin syn på förluster sa hon: “Åh, jag hatar förluster.” Williams fortsatte vidare med att prata om de som är svårast. Hon sa, “Åh herregud, vissa av dem är svåra som Grand Slam-förluster är svåra.” Hon visste dock också att hon måste ta det lugnt på sig själv, så hon behandlade sig själv.

Hon sa, “Jag unnar mig dock efter förluster, jag brukar gå till McDonald’s och jag tar en hamburgare … för du behöver bara vara snäll mot dig själv ibland efter förlusten.”

Den sjufaldige Grand Slam-mästaren har drabbats av några nedslående förluster de senaste åren på banan. Men hennes kärlek till sporten har alltid varit densamma. Den amerikanska tennisspelaren har fortfarande mål för sin karriär på planen och vi är alla redo för det.

Gör Venus comeback?

Den tidigare världen nr. 1 gjorde det klart att vi skulle se henne på banan ett tag till nu. Trots att hon är storasyster har Venus ingen brådska att dra sig tillbaka från sporten. ASB-ordföranden pratade nyligen om att Venus Williams närmade sig dem för att få ett wildcard-inträde till turneringen.

Hennes deltagande i Auckland är dock villkorat av att hon får ett inträde till Australian Open 2023. Så vi kanske får se den amerikanska tennislegenden spela på en major om den hårda majoren ger henne ett wild card-inträde.

Skulle du vilja se Venus vinna ännu en Grand Slam-titel? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär