Saturday, December 9, 2023
HemNBA"Gå genom bakdörren": Magic Johnson avslöjar hur Larry Bird gjorde en fantastisk...

“Gå genom bakdörren”: Magic Johnson avslöjar hur Larry Bird gjorde en fantastisk förutsägelse om nyfunnen framgång

NBA-legenden Magic Johnsons framgång förutsågs av en annan NBA-legend. De som står honom nära och skarpa åskådare har sett det engagemang han lägger i sina ansträngningar. Med skarpsinniga strategier och en stark arbetsmoral var det oundvikligt att han snart skulle stiga upp i raden av miljardärsidrottare. Det är knappast förvånande att Larry Bird förutsåg Johnsons nyfunna framgång nästan ett år innan det hände.

I en intervju nyligen diskuterade den femfaldige mästaren sin gamla rivals korrekta förutsägelse.

Larry Bird angav en överraskande anledning bakom sin förutsägelse

Efter Michael Jordans häpnadsväckande affär med Charlotte Hornets på 3 miljarder dollar, höjde Johnson också sitt spel för att gå med i miljardärsraden. Som Johnson minns, hade hans tidigare rival och vän, Bird, förutspått denna milstolpe i god tid. Under en nyligen intervju med Jimmy Kimmels show, delade Johnson denna spännande historia.

I ett lekfullt utbyte med värden blev han tillfrågad om han någonsin ringer Bird för att lekfullt påminna honom om hans miljardärstatus, som Johnson avslöjade Birds förutsägelse för. “Låt mig berätta ja vad Larry sa för ett år sedan.” Han fortsatte, “Han sa att Magic kommer att bli miljardär och han gillar att gå in genom ytterdörren. Jag ska bara vara Larry Bird och jag gillar att gå genom bakdörren.”

Boston Celtics-legenden trodde stenhårt på Johnsons strävan att bli miljardär. Och han förutsåg dess förverkligande. Han formulerade till och med skälen bakom sin övertygelse.

För att säkra en plats som den fjärde idrottaren att uppnå miljardärstatus på Forbes lista, har Johnson anslutit sig till elitraden tillsammans med Jordan, LeBron James och Tiger Woods. Birds förutsägelse om Johnsons framgång har utan tvekan visat sig vara korrekt. Även om båda kan ha varit rivaler, delar de fler likheter än vad man från början kunde uppfatta.

Hur började Magic Johnsons vänskap med Larry Bird?

Deras gemensamma egenskaper är orsaken till deras varaktiga vänskap. Los Angeles Lakers-legenden berättade en gång att den avgörande förändringen i hans relation med Larry Bird inträffade under ett besök i Birds hemstad i French Lick, Indiana, medan de spelade in en Converse-reklam.

“Jag har sett Michael Jordan en gång och detta…”: Lionel Messi-effekten tar över LA när känslomässiga fans går med LeBron James, Magic Johnson & A-List Stars

Anledningen var en lunchinbjudan från Birds mamma, en till synes vanlig gest som blev hörnstenen i den ikoniska kopplingen mellan dessa basketikoner. Det var just i det ögonblicket som deras vänskap började, och den har bestått sedan dess.

Visste du om detta? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär