Friday, February 3, 2023
HemNFLFrustrerad Tom Brady slår Bucs-lagkamrater för en dyster show i förödmjukande nederlag:...

Frustrerad Tom Brady slår Bucs-lagkamrater för en dyster show i förödmjukande nederlag: “Du vet 28 poäng …”

Tom Brady and the Bucs säsong har bara blivit värre. QB:s nedgång till medelmåttighet den här säsongen fortsätter. Efter en pinsam förlust mot 49ers har Brady gett NFL-världen en benägenhet att tro på vad de har fruktat så länge. Han är utan tvekan den mest dekorerade spelaren i ligan. Men bortsett från historien har quarterbacken gjort väldigt lite för att få tillbaka glimtar av sitt strålande förflutna.

49ers QB, Brock Purdy gjorde en imponerande start på karriären med en seger över Tampa Bay och Brady. En nedslående förlust med 35-7 är inget som Bucs hade hoppats på med tanke på att de är mycket nära att förlora topplatsen i NFC South. Så går NFL-världens förutsägelser om att Brady förlorar sitt försprång i uppfyllelse?

Tom Brady tar inte ensam äganderätt över Bucs elände

Efter deras förödmjukande nederlag skrädde den sjufaldige Super Bowl-mästaren inte orden när han talade om sin förlust. En dyster Brady vände sig till media och utvecklade varför han trodde att de förlorade. QB gav också lite beröm över sina motståndare. Han sa: “Det är ett bra fotbollslag du vet, de är bra, spelade bra idag. Brock spelade riktigt bra. De spelade ett gäng offensivt på försvar och speciallag och vi gjorde inte många offensivt, vi gjorde inte många defensivt, vi gjorde inte många på speciallag.” TB12 är ganska medveten om den situation som Bucs befinner sig i.

DYK DYPARE

Det var ingen att dra sig tillbaka för att erkänna sitt lags svagheter, Brady hade mer att tillägga. Han uttryckte deras förlust i enkla ordalag. “Du vinner för att du gör spel, du hindrar dem från att spela,” sa han, “De gör spel och hindrar dig från att spela som du vet att du förlorar genom att du vet 28 poäng.” Denna förlust kan också vara lite mer smärtsam än resten med tanke på att Bucs spelade i San Francisco. Brady, från San Mateo, var ett stort fan av Niners. Det är tills han började hata dem när de [the 49ers] passerade honom i 2000 NFL-draften – något han lekfullt erkände tidigare. Men tiden för att grubbla över förnedringen är för länge sedan förbi. Bucs behöver desperat vinna och resan framåt är inte lätt. Så, var står de?

Brady och Bucs har slut på jobbet

Tampa Bay halkade till 6-7 efter förlusten mot 49ers. Trots deras dystra rekord är de fortfarande på toppen av NFC South. En dåligt presterande division är orsaken till deras nummer ett. Men de kan inte bli för bekväma. Carolina Panthers och Atlanta Falcons närmar sig sakta men stadigt på 5-8. Dessutom kommer Bucs att ta sig an de tidigare nämnda divisionsrivalerna. Men deras nästa utmaning är en som inte kan tas för given.

Buccaneers kommer att möta Joe Burrow och Cincinnati Bengals i sin nästa match. Trots sin tröga start den här säsongen har bengalerna bevisat att de är att frukta. Vid 9-4 möter de Bucs efter fyra raka segrar. Två av dessa inkluderar triumfer över Kansas City Chiefs och Tennessee Titans. Tampa har försatt sig själv i en ofrånkomlig situation. Ett skott på eftersäsongen hänger i balans. Om Bucs hoppas kunna ta sin division måste Brady och hans trupp förstå att förlora inte längre är ett alternativ.

?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär