Saturday, December 9, 2023
HemBodybuilding"Freak Accident, It Letterally Could' Happened to Anyone": Irriterad av fans spekulationer...

“Freak Accident, It Letterally Could’ Happened to Anyone”: Irriterad av fans spekulationer över hur han blev skadad rensar Nick Walker luften en gång för alla

Nick ‘the Mutant’ Walkers resa för att ta förstaplatsen under Mr. Olympia 2023 avstannade när han drabbades av en skada. Walker slet sönder sin hälsena några dagar innan evenemanget och försökte återhämta sig från skadan innan, men tyvärr blev det, trots hans ansträngningar, bara värre.

Efter att ha avslöjat sin skada fick kroppsbyggaren blandade svar från fansen. Medan många uttryckte sina förhoppningar om ett snabbt tillfrisknande, ägnade vissa sig åt spekulationer om vad som faktiskt hade hänt. I en nyligen uppladdad video på hans YouTube-kanal tog han upp dessa rykten som spreds i bodybuilding-gemenskapen. Walker uttryckte också sin frustration och satte rekordet rätt. Han betonade att innan man gör antaganden, borde folk ha sina fakta raka.

Nick Walker tar ställning för sig själv

I sin senaste video ägnade Walker sig åt “bröst- och bicepsträning”. Mellan sessionerna strävade han efter att klargöra situationen och belysa hans beslutsamhet att träna och “vägen till återhämtning.” Till och med under detta svåra tillstånd har han fortsatt att lägga allt och se till att han tränar.

Den 29-åriga kroppsbyggaren sa: “Så ni vet, jag tränar ganska mycket fortfarande som RP-styrka och nu har jag läst några kommentarer. Det var absolut inte därför jag blev skadad.” Han fortsatte och sa, ”Ingen tränar som jag tränar du vet, inte för att vara ad*ck men ingen har den kontrollen, det är bara det att du inte ser det. En galen olycka, du vet, jag menar, det kunde bokstavligen ha hänt vem som helst.”

Inte bara fysiskt, utan Nick Walkers “Hamstring Tear” försvagade honom också mentalt före Mr. Olympia 2023. Så här

Walker anstränger sig fortfarande trots skadan

Den formidabla utmanaren pratade om hur han pressade ganska hårt men inte kunde göra sin rutin på cykeln eftersom böjningsrörelsen var för mycket. “Jag kan inte göra trappor, även om det egentligen inte är en böjningsrörelse, det är bara för mycket tryck”, tillade han.

Sedan hans skada rekommenderade läkarna att han använde rullstol tills han återhämtat sig helt. Det har varit en berg-och-dalbana för honom, och trots att han ansträngt sig kunde han inte gå ordentligt. Walker sa också att hans blåmärke som blev röd var ett tecken på att det blivit bättre.

RELATED ARTICLES

Mest populär