Sunday, February 25, 2024
HemUfcFrankrikes president Emmanuel Macron kommer att bevittna Dustin Poirier på UFC 299...

Frankrikes president Emmanuel Macron kommer att bevittna Dustin Poirier på UFC 299 när Benoit Saint Denis skickar en inbjudan

UFC 299-kampkortet bygger upp en stor hype runt det eftersom det innehåller några av de mest populära fighters i UFC. Kortet innehåller också debuten av en av de mest spännande MMA-fighters i världen, Michael Page. Men fansen är särskilt glada för co-main event av UFC 299. Co-main event har UFC lättviktsprospekt, Benoit Saint Dennis ta sig an UFC-veteranen Dustin Poirier.

Fransmannen kommer in hett på en 5-kamp-vinst rad, med alla vinster som inte går långt. Hypen bakom Dennis är obestridlig eftersom fightern till och med fick erkännande från Frankrikes president nyligen.

Benoit Saint Dennis bjuder in Emmanuel Macron till UFC 299

28-åringen tar ett stort steg upp i konkurrensen från de andra matcherna han hade tidigare. Men fransmannen har ett helt land, tillsammans med deras president, som backar upp honom för att vinna sin match mot Dustin Poirier.

Emmanuel Macron, Frankrikes president, hade nyligen en bild på honom med en skjorta av Benoit Saint Dennis som gjorde sina rundor runt sociala medier. Detta fångade uppmärksamheten hos den nr 11 rankade UFC lättviktaren. Saint Dennis ledde till att han lade upp bilden på sitt X-konto (tidigare känt som Twitter), och bjöd in Frankrikes president att delta i evenemanget och se honom slåss live.

I sin tweet skrev han: “Tack för ditt stöd herr president @EmmanuelMacron! Du är välkommen till min nästa fight @UFC, 9 mars i Miami under #UFC299. Tack också till min vapenbror och vän #Falco, vårt lands sanna hjälte. Länge leve Frankrike, länge leve #MMA”

Benoit Saint-Denis har bjudit in Frankrikes president Emmanuel Macron till sin #UFC299-kamp med Dustin Poirier i Miami pic.twitter.com/BMKxCKXsrd

— MMA Orbit (@mma_orbit) 24 januari 2024

Den tidigare UFC:s tillfälliga lättviktsmästare, Dustin Poirier, är ett av de största namnen i sporten. Om Saint Dennis lyckas slå Poirier i sin kamp kommer fransmannen närmare UFC-guldet än någonsin tidigare.

Joe Rogan har mycket beröm för “God of War”

Joe Rogan hade i ett podcastavsnitt när han tittade på UFC 297 en konversation om matchen mellan Dustin Poirier och Benoit Saint Dennis. Färgkommentatorn var överraskande orolig över hur Poirier skulle klara sig mot den franske avslutaren. Podcastvärden fick mycket beröm när Saint-Dennis till och med hävdade att han var “nästa nivå”.

56-åringen fortsatte sedan med att varna Poirier inför sin kamp, ​​som Rogan sa: “Han har ugnar igång i ögonen. Om du tittar in i den där killens ögon, det pågår ett helvete bakom ögonen. Han är byggd för det. Så, honom mot Dustin är väldigt spännande, och Dustin bör vara redo att gå. Det är bäst att du är redo att gå med den där killen, för han kommer att försöka göra ett namn på honom.”

Joe Rogan varnar Dustin Poirier för faran med Benoit Saint-Denis inför #UFC299 pic.twitter.com/o0nFEtJDaZ

— MMA Junkie (@MMAJunkie) 25 januari 2024

Tror du att UFC-veteranen har vad som krävs för att stoppa hypetåget från Benoit Saint Dennis? låt oss veta vad du tycker i kommentarsfältet nedan.

Inlägget Frankrikes president Emmanuel Macron kommer att bevittna Dustin Poirier på UFC 299 när Benoit Saint Denis skickar en inbjudan dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär