Sunday, December 10, 2023
HemSoccer"Frankrike var skit, dåligt" – Så här sammanfattade Lionel Messi sin 2-åriga...

“Frankrike var skit, dåligt” – Så här sammanfattade Lionel Messi sin 2-åriga PSG-uppgift, som påstods av Inter Miamis rival

Lionel Messi njuter för närvarande av sin tid med Inter Miami på och utanför planen. Han hade dock inte den bästa erfarenheten i Frankrike med PSG efter att ha lämnat FC Barcelona. Angående hans stint med PSG, hans Inter Miami-rival Brecht Dejaegere har avslöjat samtalet mellan honom och argentinaren. Dejaegere hävdar att Lionel Messi inte hade många bra saker att säga om det.

För två säsonger sedan bestämde sig PSG för att värva Lionel Messi på en fri transfer på ett tvåårskontrakt. Alla fotbollsfans trodde att detta var värvningen PSG behövde för att vinna Champions League. Men sedan hans ankomst gick ingenting argentinarens väg.

Lionel Messi tycker inte mycket om sin 2-åriga termin med PSG

Trots att han vunnit tre troféer i Frankrike, slutade fotbollsikonen med att lämna PSG inte på det lyckligaste sättet. Tidigare i år gick han med i Inter Miami mitt i kampanjen. Nu i en intervju avslöjade Charlotte FC:s Brecht Dejaegere några av Messis tankar om sin PSG-period som världscupvinnaren en gång förmedlade till honom.

Han sa: “Mycket kort kunde jag chatta med Messi. Spelet låg nere och jag sa till honom att han uppenbarligen mådde bättre än i Frankrike. Inte för att han kände igen mig, men han frågade om jag också hade spelat i Frankrike. “I Toulouse”, svarade jag.”

“Messi var tvungen att skratta,” fortsatte Dejaegere. “‘Frankrike var skit, dåligt.” Han sa något sådant.” Det är minnen för livet”, som sammanställts av Sporza och översatt av DeepL. Neymar erkände en gång att de två “levde genom helvetet”. Han kommer dock nu att fokusera på den kommande spännande säsongen med Inter Miami.

Efter kapitlet med PSG beslutade Lionel Messi att gå med i MLS-laget Inter Miami. Han gick med i Herons trots det aptitretande erbjudandet från Saudi och rapporterade intresse från Barcelona. Det ser ut som att argentinaren tog rätt beslut att ansluta sig till MLS-laget. Han har lyckats ingjuta den vinnarmentalitet som Inter Miami desperat behövde.

På sina 14 matcher har han gjort 11 mål med 5 assist och nästan hjälpt sin klubb att kvalificera sig till slutspelet från den sista positionen. I Noche d’Or-firandet har han klargjort sina ambitioner med Inter Miami-fans att vinna troféer nästa säsong. Han sa vidare, “Jag tvivlade inte på att vi skulle ha det bra, att vi skulle njuta av det. Idag tvivlar jag inte på, som jag inte gjorde i början, och mycket mindre nu, att nästa år kommer att bli mycket bättre. Vi kommer att fortsätta njuta, vi kommer att fortsätta vinna titlar och jag hoppas att du följer med oss ​​när du följt med oss ​​alla dessa månader som jag har varit här.”

Så den stora frågan är om Messi kan vinna flera troféer med Inter Miami nästa säsong. Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär