Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerFrankie Dettori ångrar beslutet att gå i pension efter att ha sett...

Frankie Dettori ångrar beslutet att gå i pension efter att ha sett Cristiano Ronaldo i fotbolls-VM – “I Thought I’ll Call It Quits”

Portugals nederlag mot Marocko i kvartsfinalen av fotbolls-VM 2022 gjorde många besvikna, särskilt fans av Cristiano Ronaldo. Berömd jockey Frankie Dettori var också en av dem. Han bestämde sig till och med för att gå i pension efter att ha sett situationen Al Nassr stjärna. Till slut kan han ha ångrat sitt beslut.

Amerikas favoritvideo idag

Hans kommentarer om att titta på Ronaldo är inte förvånande. Det var ett hemskt slut på VM, särskilt för den portugisiska stjärnan, att flera trodde att han skulle avbryta sin internationella karriär.

Frankie Dettori var redo att gå i pension efter att ha sett Cristiano Ronaldos mardröms-VM-kampanj

I början av säsongen meddelade den berömda jockeyn Frankie Dettori att han skulle lägga av i slutet av den här säsongen. 53-åringen har nu avslöjat varför han tog en sådan anledning. Han har nämnt att situationen för Cristiano Ronaldo vid VM 2022 också var en faktor bakom beslutet.

Han sa: “I början av säsongen var jag som om jag vore 52. Jag såg Ronaldo på VM som började på bänken, jag ville inte att det skulle sluta så. Så jag tänkte att jag skulle sluta och när jag kallar det en dag kommer det att lätta upp.”

Han tillade, “Men det motsatta hände, var jag än gick fortsatte jag att vinna. Jag tog mina farväl och jag fortsatte att vinna och vinna, och jag tänkte ‘gör jag rätt?’” Efter hans kontinuerliga framgång bestämde sig dock Frankie Dettori för att inte agera på de planerna.

Han kommer nu att fortsätta sin karriär till säsongen 2024. Det finns också en chans att det kan gå längre än nästa säsong. Samtidigt, efter besvikelsen över att inte starta spel i VM, bestämde sig Ronaldo för att lämna Manchester United. Många trodde att det var slutet på hans spelarkarriär. Det verkar dock som att fenomenet som är Cristiano Ronaldo inte är gjort.

Ett återuppvaknande i Riyadh

En återupplivad Cristiano Ronaldo blomstrar kl Al Nassr. Han är just nu skyttekung i ligan med 16 mål. Den portugisiske stjärnan har också återupprättat sin landslagskarriär under den nya managern, Roberto Martinez.

Han var också landslagets bästa målskytt, eftersom de slutade i toppen av sin EM-kvalgrupp. Landslagsfansen hoppas att 38-åringen leder dem till EM-pokalen.

RELATED ARTICLES

Mest populär