Saturday, December 9, 2023
HemBoxingFrancis Ngannou gör enormt avslöjande om Eddie Hearns Anthony Joshua Fight Offer:...

Francis Ngannou gör enormt avslöjande om Eddie Hearns Anthony Joshua Fight Offer: “Det var inte intressant för dem”

Boxningens landskap har förändrats den senaste månaden. Några veckor sedan, Francis Ngannou kämpade Tyson Fury i boxningsringen och gav överraskande Fury en av sina tuffaste fighter. Det är ganska ironiskt eftersom Fury var den största bettingfavoriten. Före matchen räknades den tidigare UFC-mästaren i tungvikt bort av många förståsigpåare och fans runt om i världen. I den tredje omgången av matchen, “The Predator”, gjorde det oväntade genom att slå ner Fury.

För att inte nämna, han hade “zigenarkungen”, skadad flera gånger. I en ny händelseutveckling påpekar Ngannou hur promotorer och boxare har ändrat sin syn på honom sedan hans kamp med Fury. Han gjorde detta känt genom att hänvisa till ett erbjudande från Eddie Hearn. Vad innebar det och vad var Ngannous svar?

Francis Ngannou avslöjar ett erbjudande från Eddie Hearn

Hearn är VD för Matchroom Boxing och har varit rådgivare till och hanterat flera kända boxare tidigare. En av hans mest anmärkningsvärda boxare råkar vara den tidigare tungviktsmästaren Anthony Joshua. Spännande nog råkar Joshua och Ngannou båda vara tungviktstitaner. I en intervju nyligen på “Last Stand Podcast” gjorde The Predator klart vad han tyckte om den brittiske boxningspromotorn.

Ngannou avslöjade att Hearn erbjöd honom att möta ‘AJ’. Men han avslöjade också det faktum att han försökte närma sig Hearn för en boxningsmatch mot Joshua efter att han först gjorde sitt slut från UFC. Sammantaget retade han det faktum att hans framträdande mot Fury tillät Hearn att närma sig honom för en kamp med ett nytt perspektiv.

“Mitt team fick ett sms från Eddie och jag tror att det är allt. Jag träffade Eddie när jag precis hade separerat med UFC och jag tror att det inte var intressant för dem eftersom jag aldrig hörde av mig förrän häromdagen, förrän någon annan klev in och tog alla risker, och nu är han i närheten, säger han. Ngannou.

Det är spännande att notera att det kan finnas ett erbjudande på bordet. Detta är en indikation på att en tungviktskrock kan vara på korten. Men längre in i intervjun, Ngannou uppgav att enligt honom, ett slagsmål med Deontay Wilder skulle vara mer lukrativt för den kamerunsk-franska MMA-stjärnan. Men han strök inte helt undan en framtida match med AJ. Vilket leder oss till frågan, vem vinner om matchen äger rum? Låt oss dyka in i vad en före detta proffsboxare hade att föreslå.

Pensionerad boxare väger in Francis Ngannou vs Anthony Joshua

Den före detta boxaren är ingen mindre än Spence Oliver. Den engelske boxaren vann ingen världstitel i sin karriär, men han var en silvermedaljör i Commonwealth Games. Nyligen skapade han rubriker efter att han förutspådde Joshua att inte bara vinna mot Ngannou utan också vinna genom ett stopp. Det bör dock nämnas att han gav MMA-stjärnan sin rätta rekvisita.

Läs mer: 5 dagar efter kontroversiell förlust mot Tyson Fury, skriver Francis Ngannou ner ett hjärtligt meddelande till sin tränare och idol Mike Tyson

I en intervju sa han, “Och nu gör det det bara till en intressant innit? För jag såg Eddie Hearn säga, jag håller med honom när han sa att du vet att han trodde att Ngannou vann kampen och han gick till AJ. Se AJ lådor Ngannou, jag tror att stilistiskt sett AJ skulle flatline Ngannou. Jag tror att det är så det går.”

Vem vinner den här kampen? Bara tiden kan avslöja. Som fan kan man bara luta sig tillbaka och se hur korten vecklas ut. Även om Oliver har delat sin förutsägelse. Vi är nyfikna på att veta, vem förutspår du? Dela med oss ​​av dina tankar och åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär