Saturday, December 2, 2023
HemMMAFrancis Ngannou avslöjar vad han faktiskt försökte göra medan UFC porträtterade honom...

Francis Ngannou avslöjar vad han faktiskt försökte göra medan UFC porträtterade honom “The Bad Guy”

Det är ingen hemlighet för MMA-världen att UFC tungviktsmästare, Francis Ngannou och UFC, se inte öga mot öga; sedan tiden Ngannou blev mästare genom att slå ut Stipe Miocic på UFC 260. Fightern har tagit problem med sitt nuvarande kontrakt och pengarna som han får.

‘The Predator’ tävlade senast inne i Octagon på UFC 270. Mästaren försvarade sitt bälte mot en före detta lagkamrat och topprankad UFC tungvikt, Cyril Gane. Det som dessutom kom som en chock var att mästaren gick in i kampen med båda knäna komprometterade.

Fastän Ngannou hade möjlighet att dra sig ur kampen. Det skulle dock ha kostat honom titeln och dessutom höll hans kontrakt på att löpa ut. När man ser tillbaka på hans sura förhållande till UFC och den personliga hettan mellan de två fighterna, gick “The Predator” vidare med kampen. Men nu uppstår frågan: När började allt detta? Låt oss ta reda på.

Francis Ngannou avslöjar när problemet med UFC började

Trots sin frånvaro från Octagon i nästan ett år har tungviktsmästaren lyckats hålla sig kvar i rubrikerna, tack vare sin fejd med UFC. Även om många fans tror att friktionen mellan de två parterna är ny, har det dock tagit längre tid än de flesta fans tror.

Ngannou avslöjade att hans relation med UFC och Dana Vit har varit stenig sedan 2018. När han förlorade sin match mot den tidigare mästaren, Stipe Miocici deras första möte på UFC 220. Dessutom, Ngannou uppgav att företaget anklagade honom för att ha förlorat matchen och sa att han hade ett för stort ego.

Han sa: “Den här situationen med UFC började för länge sedan, mycket länge än folk insåg. Jag var tyst och de försökte kontrollera berättelsen och sedan manipulera människors perspektiv, folks åsikter om det. Och då var jag bara en dålig kille, en kille som inte ville slåss.”

Han tillade vidare, “Och då får du mig att se ut som den onde killen, vilket jag inte är. Jag ville bara ha det som var bäst för mig. Du borde förstå det eftersom ni vill ha det bästa för er.” Samtidigt är det inte känt vad Ngannous nästa drag kommer att bli. Hans tränare har dock sagt att han kan komma tillbaka i mars.

Vad tycker du om hela Ngannou-UFC-situationen? Se till att du låter oss veta.

RELATED ARTICLES

Mest populär