Tuesday, February 27, 2024
HemAlex MichelsenFrances Tiafoes romantiska flickvän offrar prestigefyllda NFL-evenemang för att "tap in" pojkväns...

Frances Tiafoes romantiska flickvän offrar prestigefyllda NFL-evenemang för att “tap in” pojkväns Dallas Open Action

Efter att ha täckt tillräckligt mycket av “Tsitsidosa” och “Friddle” förra året, låt oss nu flytta vårt fokus till ett annat tenniskraftspar – “Tiafield”. Gillar du dock det här namnet? Den amerikanska tennisstjärnan Frances Tiafoe har dejtat kanadensisk tennissensation, Ayan Broomfield sedan 2015. Broomfield har varit Tiafoes största supporter på och utanför planen. Nyligen, med ett hjärtvärmande meddelande, lyssnade Broomfield på Tiafoes match medan hon färdades i en bil.

Ayan Broomfield deltog i 2024 års NFL Honors-firande på Resorts World Theatre i Las Vegas på torsdagen. Men hon var tvungen att lämna prisutdelningen tidigt för att lyssna på Frances Taifoes andra omgångsmatch mot hans landsman Alex Michelsen vid Dallas Open.

Frances Tiafoes flickvän vill inte missa en minut av “Big Foe”-showen

Båda träffade varandra genom en gemensam vän och en annan tennisspelare, Vickie Duval. Ayan Broomfield ses ofta heja på sin pojkvän på banan. Hon firar till och med milstolparna i hans karriär genom sina inlägg på sociala medier. Broomfield lade nyligen upp en story på sitt Instagramkonto där hon poserade med sin telefon där hon tittade på sin pojkvän i action.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av ayanbroomfield (@ayan.broomfield)

Hon skrev: “Lämnade evenemanget tidigt … var tvungen att ta kontakt med Frances Tiafoe haha” i bildtexten. 2022 blev Frances Tiafoe den första svarta amerikanen att gå vidare till SF i US Open sedan Arthur Ashes episka prestation 1972. Han nådde även topp 10 i singelrankingen för herr ett år senare. Broomfield sågs fira sin karriärs historiska bedrift genom att fånga dessa ögonblick genom flera skärmdumpar på hennes telefon.

Hon skrev senare, “TOPP 10 I VÄRLDEN! Jag började ta skärmdumpar av olika ögonblick och prestationer för några år sedan i väntan på denna dag. Jag kan inte lägga upp alla men jag tycker att det här berättar historien ganska bra. Jag är så stolt över dig.”

LÄS MER: Frances Tiafoe sväller av stolthet när det lokala NBA-laget Washington Wizards hedrar honom med en speciell gåva

Frances Tiafoe kommenterade också det inlägget, och han skrev, “Man att tänka på hur långt vi har kommit. 2015 att träffa dig för första gången och också precis börjat min karriär. Du har rockat med mig genom allt. De goda de dåliga och stillastående. Det har varit en åktur som ingen kan sätta ord på. Du betyder mer för mig än du någonsin kan föreställa dig. Jag älskar dig med allt jag har.” Fans är nu förälskade i detta söta tennispar och är ivriga att veta mer om Frances Tiafoe och Ayan Broomfield.

Ögonblick efter att ha fått glimtar av Broomfield som stämmer in på matchen mellan Tiafoe och Michelsen, besegrade Frances Tiafoe Alex Michelsen med 6-4,6-3 i ett möte på 1 timme och 18 minuter på Styslinger/Altec Tennis Complex. Det verkar som att det bara krävdes en mobilskärm för att Tiafoes dam tur skulle göra sin närvaro känd.

Frances Tiafoe kommer nästa gång att möta en annan amerikan, Marcos Giron i kvartsfinalen i Dallas Open på lördag. Kan Tiafoe göra en vändning efter en nedslående kampanj på AO i år?

Inlägget Frances Tiafoes romantiska flickvän offrar prestigefyllda NFL-evenemang för att “Tap Into” pojkväns Dallas Open Action dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär