Friday, December 8, 2023
HemeSportsFrån Software, skapare av Elden Ring, utvecklar för närvarande en ny PlayStation...

Från Software, skapare av Elden Ring, utvecklar för närvarande en ny PlayStation 5 exklusiv!

FromSoftware är en mycket unik spelutvecklare enligt dagens standard. Det arbetar för närvarande på minst tre projekt samtidigt, varav ett förmodligen är exklusivt för PlayStation. Känd för sitt mest framgångsrika spel hittills, Elden Ring, är denna japanska utvecklare utan tvekan en av vår tids mest eftertraktade speltillverkare. De har bevisat sin förmåga att göra utmärkta enspelarupplevelser inte en gång utan flera gånger.

Därför är det utmärkt att veta att de återigen samarbetar med Sony och PlayStation för ett av deras senaste spel. Ett spel som förmodligen skulle komma ut som ett exklusivt PlayStation 5 och utan tvekan vara soul-like

FromSoftwares nya exklusiva PlayStation kan lanseras någon gång under 2025

För ett tag sedan nämnde någon på Resetera nonchalant att FromSoftware för närvarande arbetar på en exklusiv PlayStation 5. Det föreslås att projektet läggs i 5:e växeln och att det snabbas framåt tack vare utvecklarens nyfunna framgång med Elden Ring. Vissa menar till och med att tack vare att Elden Ring gör FromSoftware till ett känt namn, har deras nästa stora spel potential att passera 10 miljoner försäljningsstrecket. Det är svårt att säga hur mycket det är, men det är vad det är.

Mer information om FromSoftware PS5 Exclusive
byu/No_Contribution_1422 inGamingLeaksAndRumours

Under deras diskussion om den kommande Bloodborne-filmen som enligt uppgift är under produktion hos Sony, nämnde en användare vid namn Guarana att Sony och FromSoftware återigen samarbetar för ett nytt spel. Och det finns redan spekulationer om att detta bara kan vara uppföljaren till Bloodborne. De kanske bara jobbar på att den ska släppas tillsammans med filmen för att öka försäljningen. Just The Last of Us Part 1 lanserades efter finalen av säsong 1 av den serien. För releasedatumet tyder en annan användning av återställningstiden på att fans kanske tittar på ett 2025-datum.

Det finns ett par saker som har bekräftats: det här spelet skulle inte ha någon VR-implementering av något slag. Och för det andra är att det finns mycket som From gör på en gång. De gör minst två spel just nu och en massiv DLC Shadow of the Erdtree som sägs vara lika stor som Elden Ring.

Detta betyder att det skulle finnas en tid då fans skulle se konstant FromSoftware-släpp. Det ser ut som en anledning till att ett firande närmar sig med stormsteg.

Hur är det dock med FromSoftwares nuvarande projekt Spellbound?

Spellbound är ett annat spel som FromSoftware arbetar med. Det som är väldigt intressant är att det har förekommit många rykten och läckor om det, men ingen av dem har bekräftat att det är exklusivt på något sätt. Å andra sidan har ingen ens bekräftat att det här spelet kommer att ha en multiplattformstitel.

Så det finns en möjlighet att Spellbound kan bli det exklusiva spelet. Oavsett vad det är för spel har fansen fortfarande hopp om en Bloodborne-remake. Sony kan enkelt meddela det tillsammans med filmen; det skulle utan tvekan bli en banbrytande hit.

RELATED ARTICLES

Mest populär