Saturday, December 9, 2023
HemWweFrån Randy Orton till Lacey Evans, här är 5 nuvarande och tidigare...

Från Randy Orton till Lacey Evans, här är 5 nuvarande och tidigare WWE-superstjärnor som har tjänstgjort i den amerikanska militären

Det råder ingen tvekan om att WWE Superstars spenderar oändliga timmar i gymmet och träningsanläggningarna för att finslipa sitt hantverk. När allt kommer omkring kräver deras karriär att de håller sig i toppform eftersom det hjälper både i deras prestationer och för att locka publiken. Medan de flesta superstjärnor kommer in i svårigheterna med att träna som en proffsbrottare efter att ha skapat ett band med befordran, får vissa ett försprång.

Detta händer när professionella brottare, innan de uppnår status som WWE Superstars, går igenom arméträning. Ja, även om siffrorna är färre, finns det minst 12 sådana personer, inklusive Randy Orton och Lacey Evans, som har haft en period med den amerikanska armén innan de utförde sin handel med WWE. Nedan är en lista över fem topptalanger som är arméveterinärer som blivit WWE-superstjärnor.

Randy Orton: Från att tjäna nationen till 14 världsmästare

Viper behöver ingen introduktion till WWE-fans. För de tillfälliga fansen är 43-åringen en av de mest dekorerade proffsbrottarna i WWE som också är en tredje generationens talang, som följer i fotspåren av sin gamle man, “Cowboy” Bob Orton, och hans farfar, Bob Orton Sr.

Orton är den yngsta talangen som har vunnit WWE World Heavyweight Champion, ett rekord han har än i dag. I en karriär som sträcker sig över 21 årOrton har vunnit 14 världstitlar. Hans tjänst i den amerikanska armén varade dock bara ett år, innan han hoppade av och flyttade sin uppmärksamhet till proffsbrottning. Tja, den amerikanska arméns förlust var en vinst för WWE-universumet!

Lacey Evans: WWE:s missade tillfälle?

WWE kunde ha gjort så mycket med en talang som Lacey Evans, men tyvärr är allt borta nu. Den före detta superstjärnan, som avbröt sin koppling till det Stamford-baserade företaget i augusti i år, hade skapat ett band 2016. Hon gjorde sin huvudlistadebut 2019 och fann måttlig framgång under de fyra åren, om än utan någon titelkörning .

“They Started Singing Kingdom”: Cody Rhodes reflekterar över sin “upplyftande” upplevelse i Saudiarabien på Crown Jewel

Evans, som är en fri agent för tillfället, tjänstgjorde i US Marine Corps SWAT-team. Hennes tjänst varade i fem år efter att ha tagit värvning vid 19 års ålder. I WWE delade även Evans åsikter om hennes karaktär på skärmen, som visade sig likna WWE-legenden Sgt. Slakt av en del människor.

Road Dogg: Pro Wrestler som stoppade karriären för att gå med i den amerikanska armén

Ja, du läste rätt. Till skillnad från andra på listan gick Road Dogg Jesse James från att vara en in-ring artist till en militär veterinär och tillbaka till att vara en proffsbrottare.

Road Dogg, en integrerad medlem av det legendariska D-Generation X-stallet, gjorde sin debut i ringen 1986. Han åkte sedan ut på en turné efter att ha tagit värvning i den amerikanska armén. Väl tillbaka följde James sin passion och hade en legendarisk körning med WWE.

Kevin Nash: Från NATO till nWo

Innan han trollband WWE-universumet med sina kraftfulla framträdanden, Kevin Nash, tjänstgjorde nWo-legenden i 202:a Military Police Company. Hans plikter höll honom hos Nato i två år.

Big Kev tog värvning till militären efter att hans basketkarriär tog slut på grund av en skada. För närvarande diskuterar WWE Hall of Famer också pro wrestling på sin egen podcast, som har fått ett rykte bland proffs wrestling-fans.

Montez Ford: Fyra år i marinkåren

Nu vet du hemligheten bakom Montez Fords atletiskhet! Den här Street Profits-medlemmen har flera friidrottsrekord bakom sig och han gick med i Marine Corps 2008. Ford stannade kvar i armén till 2012.

Enligt wwe.com: “Hans uppgifter inkluderade att ordna resor för marinsoldater om de behövde utbildning.” Efter sin stint gick han med i befordran och tränade för att bli proffsbrottare. Idag är Ford och hans fru, Bianca Belair, ett av de mest eftertraktade paren i branschen.

Så vem av den här listan överraskade dig? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär