Wednesday, December 6, 2023
HemeSportsFrån Need for Speed ​​Unbound till Callisto-protokollet Här är de fem bästa...

Från Need for Speed ​​Unbound till Callisto-protokollet Här är de fem bästa spelen som släpps för PlayStation, Xbox och PC i december

December är snart här och den för med sig ett antal mycket bra titlar att lägga vantarna på. Några av dessa spel har funnits på de mest efterlängtade listorna hos många av oss. Det bästa är att nästan alla erbjuder en unik spelupplevelse för PlayStation-spelare.

Så låt oss gå vidare och ta en titt på de bästa spelen som kommer till PlayStation, Xbox och PC i december 2022.

Marvel’s Midnight Suns – Släpps i december 2022 för PlayStation, Xbox, PC

Marvel’s Midnight suns är ett taktiskt rollspel med, som namnet antyder, en Marvel Superhero-karaktär. Spelet föreslås ha ett gäng djupa RPG-element och skulle till och med ha valbara dialoger.

Det ser ut som att det här spelet har gjorts speciellt för att tillgodose marvel- och Xcom-fans eftersom båda har utvecklats av Firaxis.

Callisto-protokollet – släpps i december 2022 för PlayStation, Xbox, PC

Callisto Protocol är ett tredjepersons överlevnadsskräckspel baserat i ett övergivet fängelse. Populära överlevnadsskräckserien Dead Space inspirerade starkt detta spel.

Fansen är hypade för det här spelet tack vare att utvecklarna visar den vansinniga mängd gore som finns i det. de är så stolta över dessa blodiga animationer att de har inkluderat ytterligare några dödsanimationer i spelets säsongskort.

Need for Speed ​​Unbound – Släpps i december 2022 för PlayStation, Xbox, PC

Det senaste i den långvariga arkadracerserien.

Fansen är entusiastiska över denna nya riktning som detta Criterion Software-utvecklade spel går i. Detta är också det första Need for Speed-spelet på flera år utvecklat av Burnout-skaparna. Dess anime-stil och anpassade effekter som spelare kan lägga till sina bilar gör verkligen att detta spel sticker ut.

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion – Släpps december 2022 för PS, Xbox, PC

Detta var ett PlayStation portabelt rollspel och en prequel till Final Fantasy VII.

Square Enix har bestämt sig för att göra om den i HD och göra om sin turbaserade stridsmekanik till en mer modern realtids-.

Final Fantasy-fans är mycket entusiastiska över detta spel, tack vare kulten som följer dess ursprungliga bärbara motsvarighet. Och efter att ha sett hur Square Enix hanterade Final Fantasy VII-remaken, är det vettigt för fansen att vara exalterade.

Hello Neighbor 2 – Släpps i december 2022 för PS, Xbox, PC

Hej, Neighbor 2 är en uppföljare till ett stealth-skräckspel från 2017. Spelare kontrollerar ett barn som bestämmer sig för att bryta sig in i sin skumma grannes hus för att se vilka mörka hemligheter han döljer. Det första spelet fick tillräcklig framgång för att motivera en uppföljare.

Låt oss se vad uppföljaren har i beredskap för oss.

Förutom dessa helt nya spel skulle The Witcher 3: Wild Hunt få en översyn av nästa generation. Spelare som redan äger den skulle få den här uppdateringen gratis. Vi måste också påminna spelare om att lanseringen av Te Callisto Protocol skulle markera början på en säsong där vi varannan månad skulle behandlas av ett nytt överlevnadsskräckspel.

Detta får oss att undra, vilka spel ser du fram emot att spela i december? Låt oss veta i kommentarerna.

SE DETTA NU- Ranking de mest sålda Playstation-konsolerna genom tiderna

RELATED ARTICLES

Mest populär