Saturday, December 9, 2023
HemeSportsFrån filantropi till ovalt kontor: Kan MrBeast vara en potentiell presidentkandidat om...

Från filantropi till ovalt kontor: Kan MrBeast vara en potentiell presidentkandidat om 20 år?

MrBeast gjorde något riktigt magiskt den här gången. Efter att ha gett fansen en bra anledning att vårda Halloween tog denna berömda streamer sina välgörenhetsinsatser till en helt nästa nivå. Som ett resultat tror fansen att det kan bli en bra president för USA. Varför skulle det inte vara det?

Från filantropiska handlingar för ursprungsbefolkningen till att plantera träd för miljövänlighet, Beast har gjort allt som ett fan kan förvänta sig av honom. Han uttryckte sig verkligen som något större än bara en underhållare. Nu gav hans senaste video fansen ett perfekt exempel på vilken fantastisk människa han verkligen är!

Gjorde Mr. Beasts senaste vänlighetshandling honom till en sann kandidat för presidentposten?

För bara två dagar sedan fick MrBeast mycket uppmärksamhet för att tillkännage sin kommande video, där han har försökt göra det bästa han någonsin föreställt sig. Efter det var fansen ärligt talat entusiastiska eftersom MrBeast alltid håller jämna steg med sina löften. Men efter releasen av videon blev fansen helt chockade över att se MrBeast göra 100 brunnar för afrikanskt innehåll. Ja! denna superstjärna streamer planerade att ge rent vatten till en kontinent, där det finns betydande brist som påverkar människors välbefinnande!

Tillsammans med en välgörenhetsorganisation genomförde Beast detta fantastiska initiativ i länder som Kenya, Sydafrika och mer. Byarna Foumbat. Mbouda och många verkade verkligen överväldigade av MrBeasts gest. Men MrBeast verkade väldigt energisk och något spänd när han nämnde att den här videon kan bli inställd.

Från 12 till 26 delar filantropmiljonären MrBeast sin otroliga YouTube-resa från noll till 184 miljoner prenumeranter

Detta beror på att uppladdning av en video där man hjälper människor kanske inte är särskilt uppmuntrad av algoritmerna. Men det hindrar inte Beast från att göra det han älskar att göra- “Jag vet redan att jag kommer att bli avbokad eftersom jag laddade upp en video som hjälper människor, och för att vara 100 % tydlig bryr jag mig inte. Jag kommer alltid att använda min kanal för att hjälpa människor och försöka inspirera min publik att göra detsamma.”

MrBeast överraskar ett ungt barn med en dyr present på Halloween

MrBeasts senaste välgörenhetsinitiativ i Afrika kan ha gjort fansen helt imponerade av hans personlighet, men detta är inte något nytt. Nyligen muntrade Beast upp sina fans med en väldigt söt gest på Halloween. På kvällen knackade ett barn utklädd till Nintendos Mario på hans dörr. Även om fans kanske tror att Beast tappade korgar som innehåller Feastibles så har de fel. MrBeast tappade godbiten på pojkens väska men det var choklad. Beast gav nyckeln till en lyxig rödfärgad minikoppar till ungen. Detta gjorde säkert ungens familj otroligt lycklig.

MrBeasts videor ger säkert många leenden till sina fans. Det är inte gåvorna utan driften som han har att hjälpa människor som är anmärkningsvärd. Det är därför MrBeast alltid kan vara en fan-favorit streamer trots många kontroverser. Med så vackra gester kan han faktiskt landa på White Hill som en av de framtida presidenterna. Vad tror du?

RELATED ARTICLES

Mest populär