Saturday, January 28, 2023
HemGolfFrån en oavsiktlig karriär till den mest populära kvinnliga golfaren: Paige Spiranac...

Från en oavsiktlig karriär till den mest populära kvinnliga golfaren: Paige Spiranac uppnår en häpnadsväckande milstolpe

Samla fler Instagram-följare än alla professionella golfspelare, bli den första sportenheten som toppar Maxims Hot 100-lista… Dessa räcker för att en förbipasserande ska veta hur känd Paige Spiranac är. Och efter att ha släppt Googles sökdata från 2022 har det bekräftats att hon verkligen är den mest populära kvinnliga golfaren.

Golf Digest släppte nyligen Googles globala sökdataindexrapport om de 10 mest sökta professionella golfarna. Föga överraskande, den 15-faldiga majormästaren Tiger Woods toppade listan, med sin rival genom tiderna Phil Mickelson i andra.

De två har varit i proffsvärlden länge och anses vara två av de bästa genom tiderna. Därför var deras resultat ingen nyhet för golfvärlden. Spiranacs position i topp 10 mest sökta golfare-listan är dock anmärkningsvärd.

Paige Spiranac är född för att bli en global stjärna

Enligt rapporter, Paige Spiranac fick ett 16,48 globalt sökintresseindex för Google. Poängen är ingenting jämfört med Woods (100). Men jämfört med Mickelson, som har varit i branschen i 30+ år, är hennes poäng med 5+ års erfarenhet inget annat än lovvärt.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av MAXIM (@maximmag)

2022 har varit ett bra år för golfinfluencern. Spiranac började lägga upp mer innehåll på nätet. Dessutom började hon använda alla internetplattformar för att visa sina olika färger. Så småningom valde fans henne genom att rösta som Maxims sexigaste kvinna i livet 2022.

Paige Renee Spiranac är en amerikanskfödd golfenhet. Men hon lyckades också hitta en plats bland de 10 mest sökta golfarna i Australien. Noterbart rankades hon som nr. 4 med ett index på 20,44, vilket visar hennes popularitet i andra länder.

Colorado-infödingen är den enda kvinnliga enheten på listan

Lydia Ko, Nelly Korda, Attaya Thitikul… ingen av världens bästa kvinnliga golfare finns på topp 10-listan. Bara Spiranac, som aldrig haft en lysande golfkarriär trots en bra amatörprofil, tog sig till topp 10.

Speciellt var golf inte den enda misslyckade karriären som Spiranac hade. Hon utbildades en gång till professionell gymnast. Flera skador fick dock henne att sluta, varefter hon valde golf som karriär.

Intressant nog skulle den enfaldige Cactus Tour-mästaren inte ha blivit en heltidsinflytande på sociala medier om inte webbplatsen började skriva om henne flitigt.

Paige Spiranac valde golf som en alternativ karriär och hittade påverkan på sociala medier som hennes ultimata karriär, och hittade allt av misstag. Men det är hennes hårda arbete som ledde henne till att vara den bästa kvinnliga golfenheten i världen just nu.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär