Saturday, December 9, 2023
HemWweFrån Dwayne Johnson till Kurt Angles kommande film: Här är 5 tidigare...

Från Dwayne Johnson till Kurt Angles kommande film: Här är 5 tidigare och nuvarande WWE-superstjärnor med en film/tv-program i deras namn

Underhållningsindustrin har sett ett stort antal brottare göra en betydande inverkan på verksamheten. Brottningslegionen är därför inte förvånad över att se sina favoritbrottare dyka upp i filmer eller tv-program. Vissa försöker etablera sig inom samma område, medan andra har etablerat sin skicklighet för sitt arbete i filmbranschen.

Tja, på tal om underhållning, det finns några superstjärnor eller legender som har eller kommer att ha en film eller show i deras namn. Men vilka är de? Låt oss ta reda på.

Dwayne Johnson hade Young Rock

Dwayne Johnson är en av de största stjärnorna i Hollywood-branschen. Stjärnan på 800 miljoner dollar är ökänd för sina storsäljare, som Jumanji, Moana, Fast and Furious och många fler. Men en komisk webbserie som berättar om hans barndom och uppväxtår är Young Rock. Den amerikanska tv-sitcomen gjorde ett bra jobb, eftersom den fick ett anständigt betyg på 8,1 av 10 på IMDB.

Dessutom sändes den på NBC från den 16 februari 2021 till den 24 februari 2023. Med tre säsonger samlade sitcomen ut 37 avsnitt för att underhålla allmänheten. Uppenbarligen var sitcomen inte mindre än en glädjeåkning för fansen, eftersom den också tog hem priset för Bästa Broadcast Network Series, Comedy.

Vince McMahon kan visa upp sin livshistoria för fansen

Sedan det första tillkännagivandet 2020 har det funnits en kvardröjande känsla av förväntan Vince McMahons dokumentserier. På grund av det var den före detta WWE-chefen samtalsämne. Serien var tänkt att släppas 2022, men den sköts upp på grund av anklagelserna och kontroverserna kring McMahon.

Bill Simmons från The Ringer, dokumentärens exekutiva producent, avslöjade dock att serien fortfarande är under utveckling. Simmons uppgav i en intervju med Jimmy Traina på Sports Illustrated Medias podcast att han tror att den kommer att släppas under första halvan av 2024. Nåväl, brottningsfansen väntar säkert på detta med häpen andedräkt eftersom de vill veta mycket om mannen som har spelat en avgörande roll i kampanjens enorma framgång.

Hulk Hogan är ett annat namn på listan

Hutomhus Hogan är ett annat namn som visas på den här listan. Nu när det har diskuterats om hans biografi har Hogan blivit ett hett ämne. Den biografiska filmen, som skulle regisseras av Todd Phillips – mannen bakom filmer som Joker och Hangover – var tänkt att produceras av Netflix.

Netflix äger dock inte längre produktionsrättigheterna till filmen av flera skäl. Hulkster är ändå optimistisk att den kommer att göras. Vi måste nu se om vi får se biopicen av honom eller inte i framtiden.

Kurt Angle gav en uppdatering om sin biopic

Utan tvekan är en av de största i professionell brottnings historia Kurt Angle. Med tanke på hans framgång i brottningsvärlden kan en film om honom vara på gång. Den tidigare världsmästaren i tungvikt avslöjade att en film för närvarande är under produktion baserad på hans livsberättelse.

I en intervju nyligen med True Geordie Podcast sa han att produktionen troligen kommer att börja tidigt nästa år. Det verkar som om Kurt Angles år av hårda arbete kan ha lönat sig eftersom hans biopic kommer att släppas inom kort.

Cody Rhodes biografi avslöjar mycket om hans brottningskarriär

Cody Rhodes’ namn kan vara det första som kommer att tänka på när man diskuterar brottare som har visat sin duglighet i ringen genom åren. 38-åringen har faktiskt gjort allt som krävs för att betraktas som den viktigaste figuren i WWE. Något liknande avslöjas i hans dokumentär, American Nightmare: Becoming Cody Rhodes.

Det visar hur Rhodes inte började i WWE och fick vad han förtjänade. Efter det tog han sig till NJPW och därefter AEW för att visa sina förmågor. Som ett av de största namnen i världen sitter Rhodes nu i förarsätet efter att ha jobbat riktigt hårt under en mycket lång period.

Så, dessa var de 5 brottarna eller ikonerna som har eller kommer att ha en film till sitt namn. Vad tycker du om deras berättelser? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär