Wednesday, February 1, 2023
HemeSportsFrån Callisto-protokollet till Pokemon Scarlet och Violet: Mest förväntade spel 2022 som...

Från Callisto-protokollet till Pokemon Scarlet och Violet: Mest förväntade spel 2022 som bara ledde till stor besvikelse för fans.

I år hade vi ingen brist på bra spel. Från Elden Ring, Horizon: Forbidden West till God of War: Ragnarök, vi såg många spel som var helt perfekta. Några introducerade nya idéer, några berättade liknande historier på nya sätt, och några gav oss bara en avslutning på en historia de startade för länge sedan. Det fanns också spel som The Callisto Protocol som spelare väntade spänt på.

Även om det finns många spel som motsvarade fansens förväntningar, var det också många som gjorde tvärtom. På den noten kommer vi att titta på spelen som gjorde fansen besviken över hela världen.

Callistoprotokollet

Callisto-protokollet visade mycket lovande. Det gjordes av en av de mest hyllade spelregissörerna inom spel och det var en andlig efterföljare till en älskad serie spel. Men när den lanserades märkte fansen att dess PC-version inte var upp till märket. Det hade stora prestandaproblem.

Och på spelavdelningen skrevs det ner för att det var fullt av snabba händelser. Utvecklarna av Callisto-protokollet gjorde det klart att de skulle arbeta hårt för att åtgärda de flesta problem som spelarna står inför.

Gotham Knights

Detta var ett spel som många DC comics fans väntade på. Utvecklat av WB Montreal, visade det här spelets första trailers mycket lovande. Den hade en spännande premiss, och den hade några av Batmans mest pålitliga sidekicks som kämpade mot The Court of Owls i hans frånvaro.

Men när Gotham Knights lanserades var den trasig. Enligt fansen hade den inget prestandaläge på PlayStation 5 och Xbox Series S. Den hade ett svagt repetitivt spel och dess historia levde inte upp till all hype den hade fått.

Vissa säger att detta berodde på ändringar i sista minuten som utvecklarna var tvungna att göra i spelet. De var enligt uppgift tvungna att ändra den från en alltid online livetjänsttitel till enspelarupplevelse.

Pokemon Scarlet och Violet

Pokemon Scarlet och Violet är två spel som var avsedda för framgång. De är en del av en serie som skulle behöva göra många saker fel för att misslyckas. Även denna gång var dessa senaste titlar oerhört framgångsrika. De hade många nyheter att erbjuda och deras spelupplägg var förstklassigt.

Men dessa spel plågades återigen av prestandaproblem och visuella problem. Utvecklaren Game Freak och utgivaren Nintendo har gjort det klart att de siktar på att fixa detta spel för sina spelare.

Det här var vår lista över förväntade spel som till slut gjorde spelare besvikna. Vad är dina tankar om dessa spel? Finns det andra spel som gjorde dig besviken i år? Dela dem i kommentarerna nedan.

SE DETTA NU- Topp 5 Xbox-exklusiva titelsläpp som fans inte får missa

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär