Saturday, December 9, 2023
HemeSportsFrån att ge bort $10 till $1 000 000, påminner miljonären MrBeast...

Från att ge bort $10 till $1 000 000, påminner miljonären MrBeast hur mycket han hade råd att spendera på en video förr i tiden

På YouTube-sfären är ingen annan oberoende innehållsskapare nästan lika stor som MrBeast. MrBeast är känd för sina extrema utmaningar med outgrundliga belöningar och miljondollar-presenter. Men det fanns en tid då inte ens han kunde drömma om sådana här siffror.

Jimmy Donaldson aka MrBeast är den nuvarande kungen av YouTube. Eftersom han är den största oberoende innehållsskaparen på plattformen. Nyligen har han passerat 114 miljoner prenumeranter, efter att nyligen ha tagit tronen från PewDiePie, som var den tidigare mest prenumererade individuella kreatören på YouTube.

Det finns spekulationer om att han tjänar nästan en miljard dollar enbart med sin huvudkanal. Förutom sina många YouTube-kanaler äger han en mycket framgångsrik snabbmatskedja som heter Beast Burger och ett chokladföretag som heter Feastables.

Detta enorma företag av MrBeast låter honom bli hur galen han vill med sina videor. En gång erkände MrBeast att det tar honom omkring tre till fyra miljoner dollar att göra en video för huvudkanalen och ett par hundra tusenlappar för den sekundära kanalen. Men under hans första dagar var dessa figurer inget annat än vilda drömmar.

Hur mycket kostade de gamla MrBeast-videorna?

För nästan ett år sedan i en podcast med Colin och Samir, mindes MrBeast sin resa att nå den nivå där han var just nu. I början av intervjun frågade programledarna Jimmy om hans nytillkomna studio, som kostade honom runt 10 miljoner dollar, som han betalade i förskott.

DYK DYPARE

MrBeast sa att även om han för närvarande filmar i en studio för miljoner dollar, började han i sitt sovrum. Allt eftersom konversationen fortskred frågade Collin Jimmy om hans absurda utgifter, som hur han ger bort $500 000 till en miljon dollar i sina videor nu. Collin ville veta hur det var när allt började.

Till detta svarade MrBeast att först, “Det började med hundra dollar, bokstavligen till och med mindre än så som att donera $10 till streamers i twitch och sånt.” Jimmy erkände även om hans videor har nått en astronomisk nivå, allt började med en summa så låg som $10.

Jimmy delade med sig av sin upplevelse med sin första IRL-video. Han sa, “Som den första IRL (video), skulle jag beställa en pizza och jag skulle dricka 100 spänn. Jag tror att jag gjorde tre som det så det kostade trehundra dollar.” Det är verkligen fascinerande hur YouTubes största serie började med bara $300.

RELATED ARTICLES

Mest populär