Tuesday, February 27, 2024
HemSoccerFrån Alan Shearer till Micah Richards: Legends Who ifrågasatte Cristiano Ronaldos "Professionalism"

Från Alan Shearer till Micah Richards: Legends Who ifrågasatte Cristiano Ronaldos “Professionalism”

Cristiano Ronaldo är en född ledare. Den portugisiska superstjärnan har ett legendariskt rykte, inte bara för sin enastående skicklighet på planen utan också för sin orubbliga disciplin. Mitt i dessa utmärkelser har CR7 hamnat i hårkorset av kritik angående hans sportdedikation. Samlas, eftersom vi idag kommer att titta på sådana ögonblick då Cristiano Ronaldos professionalism ifrågasattes, med insikter från kända personer som Alan Shearer och Micah Richards.

Amerikas favoritvideo idag

Merparten av kritiken fick veteranen under sin andra period i Manchester United. Händelsen går tillbaka till oktober 2022, efter Red Devils triumf över Tottenham på Old Trafford. Cristiano Ronaldo gick bort från matchen innan full tid, och visade sitt missnöje efter att ha blivit kvar på bänken som en oanvänd avbytare. Låt oss dyka djupare för att höra vad de kända förståsigpåerna kommenterade om hans professionalism.

1) Gary Lineker

Cristiano Ronaldo blev ett mål för Gary Lineker. Medan han talade om Match of the Day sa Lineker: “Vi vet alla vilken fantastisk spelare han har varit, men att gå av planen som en avbytare två minuter innan matchen är slut… Jag är ledsen, det är oacceptabelt. Det är fattigt.”

2) Micah Richards

Intressant nog, i samma diskussion var Richards också oense med CR7:s rasande upptåg mot Spurs. Han sa, “För någon som vi har sett upp till så länge, en av spelets stora. Att göra det när ditt lag vinner, gör allt om honom. Det är oacceptabelt.”

3) Alan Shearer

Alan Shearer följde också Cristiano Ronaldos beteende mot Spurs. Shearer kritiserade honom för hans handlingar och lyfte fram en viktig regel för fotboll: att ett lags segrar och nederlag är delade erfarenheter. Han hävdade att sådana självcentrerade handlingar inte hade någon plats vid sidan av. Newcastlelegenden ansåg att hans handling var en “uppvisning av själviskhet och egoism.” Han stämplade också Ronaldo som “desperat oprofessionell” och ett “hemskt exempel”.

“Juridiska åtgärder kommer att vidtas” – Efter trash Talking kommer Cristiano Ronaldo, Al Hilal Star att dra fans till domstol för onlineförolämpningar

4) Frank Leboeuf

I ett samtal med FairBettingSites berömde Leboeuf Erik ten Hag för att han vidtagit disciplinära åtgärder mot Ronaldo genom att utesluta honom från truppen i matchen mot Chelsea 2022. Han kommenterade vidare att vinnaren av 5x Ballon d’Or tyckte att han var mer betydelsefull än managern. Han lyfte också fram Ronaldos tendens att uttrycka missnöje genom gester och rastlöshet när han inte var på planen.

5) Jamie O’Hara

Även om Jamie O’Hara sa att Manchester Uniteds prestation mot Spurs var deras bästa för säsongen, ifrågasatte han Cristiano Ronaldos agerande. Samtidigt som Tottenham-legendaren kallade honom en “skamlig” sa: “Hur respektlöst är det mot dina lagkamrater? Det är inte tillräckligt bra.”

Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär