Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerFramtida Ballon d'Or Contender, Antoine Griezmann "Praktiskt omöjligt" för MLS Houston Dynamo...

Framtida Ballon d’Or Contender, Antoine Griezmann “Praktiskt omöjligt” för MLS Houston Dynamo att skriva på, säger Hector Herrera

Antoine Griezmann verkar utan ansträngning promenera nerför Easy Street. Fransmannen fortsätter att visa upp sin fenomenala form med Atletico Madrid. Medan han solar sig i en säsong av ära i Europa, har ryktesbruket kopplat honom till en flytt till MLS-sidan Houston Dynamo. Men hans ex-lagkamrat Hector Herrera har borstat bort skvallret och insisterat på att Griezmann inte bara tävlar om Ballon d’Or, utan “han kommer att vara bland de bästa spelarna i världen”.

Bortsett från rollen som veteranmittfältare tog Herrera samtidigt rekryteringsförslag för Houston Dynamo. Den senaste presskonferensen såg en reporter fråga honom om han hade nått sin klubbs front office för att föreslå att han skulle värva Antoine Griezmann. Intressant nog svarade han: ”Jag tror att det är praktiskt taget omöjligt. Han har precis blivit Atlético de Madrids bästa målskytt genom tiderna. Han kommer säkert att tävla om Ballon d’Or, han kommer att vara bland de bästa spelarna i världen“. Men 33-åringen hävdade vidare att detta inte var slutet på vägen, eftersom Griezmann älskar MLS!

“Jag tror inte att det kommer att förändras. MLS, som jag vet att han älskar, han skulle älska att kunna spela här, för när jag skrev på sa han det till mig. Jag tvivlar inte på att han kommer om några år, men det finns andra alternativ som kan vara användbara“, tillade Dynamo’s #16. Sammanfattningsvis bad han pressen att vidarebefordra andra förslag som han kan uppmana Orange Crush att skriva under, och insisterade på att hans sida “kommer att klara sig bra”.

Detta kan ha krossat hjärtan hos alla Houston-fans, som var glada över att höra om Griezmanns potentiella ankomst. Men vad som helst kan hända i fotboll. För närvarande verkar han mer än fokuserad på att ge sitt bästa i Atletico.

Antoine Griezmanns återfödelse i Atletico Madrid!

I ett framgångsrikt hemkomstavsnitt har Antoine Griezmann hittat sin stjärnstatus den här säsongen, med hans framträdanden som testamentet. På över 28 matcher har 2018 års VM-vinnare gjort 18 mål och 4 assist, över alla tävlingar. Bortsett från att göra 5 mål på 6 Champions League-matcher, håller han för närvarande på att samlas om förstaplatsen som La Liga-skytten.

LÄS MER: Benficas president stänger dörrar för Bernardo Silva mitt i ryktena om hans comeback – “Inte i en position att betala 100 miljoner euro”

För bara några timmar sedan vann hans klubb en stor seger i Madrid-derbyt. Diego Simeones lag tog sin Supercopa de Espana-semifinalrevansch mot Real Madrid genom att slå dem ut ur Copa del Rey i RO16. Griezmann var en av målskyttarna 4-2 resultatlinje, vilket hjälpte hans lag att kvalificera sig till kvartsfinalen. Framåt och uppåt!

Inlägget Future Ballon d’Or Contender, Antoine Griezmann “Praktiskt omöjligt” för MLS Houston Dynamo att skriva på, säger att Hector Herrera dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär