Wednesday, February 28, 2024
HemNFLFramgångsrikt återhämtat sig från skadan, Shelomi tar upp höjdpunkten i drömdebuten som...

Framgångsrikt återhämtat sig från skadan, Shelomi tar upp höjdpunkten i drömdebuten som gjorde att familjen Sanders blev vansinnig

Familjen Sanders djupa koppling till sport fortsätter att utvecklas över generationer. Deion Sanders, som visade upp sin exceptionella talang i både fotboll och baseboll under sin ungdom, skapade ett anmärkningsvärt prejudikat. Nu, när hans söner strävar efter att följa i sin fars fotspår och skapa sina nischer som fotbollsstjärnor, har Deions dotter, Shelomi Sanders, anammat sin egen resa mot storhet.

Amerikas favoritvideo idag

Shelomi utmärker sig som en basketstjärna och gjorde nyligen ett betydande steg genom att gå över till University of Colorado och gå med i dess basketprogram. Medan Shelomi redan fick NCAA-erfarenhet under sin tid i Jackson State, markerar hennes beslut att representera Buffaloes under den pågående säsongen ett avgörande steg i hennes spirande sportkarriär. Det senaste bakslaget i Shelomi Sanders basketresa utvecklades när hon ådrog sig en skada under en av Colorado Buffaloes tidigare matcher. Men hon är tillbaka i aktion efter ett snabbt tillfrisknande.

Shelomi glänser under sin Colorado WBB-debut

Shelomi Sanders, den skickliga gardet för Colorado Buffaloes, har gjort ett anmärkningsvärt inträde i college-basket för kvinnor och lämnat ett outplånligt märke med en triumferande trepoängare mot flygvapnet. Hennes fantastiska prestation har inte bara fångat uppmärksamheten hos entusiastiska fans utan har också fått beundran från sina kamrater inom idrottsvärlden. Under en intervju efter matchen fick den unga idrottaren frågan: “Hur var rehaben för dig för att få din tumme frisk igen?” Shelomi svarade genom att säga, “Det finns inget jag egentligen kunde göra åt det … det var frustrerande eftersom jag bara satt och tittade på att inte göra något på länge men glad över att vara tillbaka i praktiken och göra saker.”

Den 29 oktober 2023 delade Pilar Sanders en rulle på Instagram med sig själv och Shelomi som gick i snön. I videon avslöjade Shelomi att hon bröt fingret i en match nyligen med Colorado Buffaloes. Som en avgörande spelare för laget väcker hennes skada oro för hennes återhämtning inför den kommande säsongsöppningen mot LSU Tigers. Men hon kunde inte bara återhämta sig helt utan också göra en enastående prestation.

2 år efter att Deion Sanders blev rånad, led Colorado-spelare liknande hemska öde vid UCLA

Shelomi kommer ursprungligen från Rockwall, TX, och är en aktiv deltagare i den pågående säsongen 2022-23, och visar upp sin basketkunskap på planen. Som dotter till Colorados fotbollschef Deion Sanders har Shelomis närvaro i Colorados dambasketlag väckt spänning och förväntan inför de lovande bidrag hon kommer att göra i framtida matcher, vilket lägger till ett nytt kapitel till Sanders-familjens arv inom sportvärlden.

RELATED ARTICLES

Mest populär