Wednesday, February 1, 2023
HemTennis"Fråga inte varför hon är här" - Serena Williams stränga meddelande till...

“Fråga inte varför hon är här” – Serena Williams stränga meddelande till haters när dottern Olympia följde med henne till en möhippa 2019

Serena Williams spikar som en kär mamma till sin femåriga dotter. Det fanns dock en tid då den 23 gånger stora Grand Slam-mästaren tog med sig sin 17 månader gamla bebis till sin nära väns fest. Det var hennes goda vän Caroline Wozniackis ungkarlsresa till Bahamas. Det som dock fångade folks uppmärksamhet var hur ett 17 månader gammalt barn tog sig till en möhippa.

Ändå var tennislegenden helt klart redo med sitt svar, hon var redo för sina haters att ta itu med.

Serena Williams kvicka budskap till hatare

Caroline Wozniacki åkte tillsammans med sina andra brudtärnor, inklusive Serena Williams och hennes nästan tvååriga dotter, Alexis Olympia Ohanian Jr., till en lyxig ö redan 2019 för att fira den danska tennisspelarens sista singeldag innan hon gifter sig. Därifrån delade de 23 Grand Slam-mästarna en massa bilder och videor av sina lyckliga stunder.

I en video förklarade den amerikanska tennisspelaren varför hon köpte sin dotter till en fest. Och ställde den mest sedda frågan själv och sa: “Fråga inte varför hon är här.” Och tillade, “Eftersom jag inte kan leva en dag utan henne och hennes pappa var upptagen.”

DYK DYPARE

Den 23-faldiga Grand Slam-mästaren stängde sina haters med en perfekt förklaring. Och förklarade att hennes pappa Alexis Ohanian var upptagen och att hon som nybliven mamma inte kan vara utan henne. Till och med i en av dessa videor sågs den en gångs Grand Slam-mästarinnan dansa med sin yngsta tärna Olympia. De njöt av sin tid över vattnet. Den då 17-åringen passade perfekt in i en endast vuxnas fest. Hon sågs ha en fantastisk tid med sin mamma och den blivande bruden.

Williams dotter fick sin egen lilla brudtärnarock

Den 23-faldiga Grand Slam-mästaren delade några söta bilder från Caroline Wozniackis bröllop på sociala medier 2019. En av dessa bilder visade den blivande bruden och hennes tärnor i sina dräkter innan de gjorde sig redo för ceremonin. Den finaste delen av det fotot var Williams dotter, som stod vid ett hörn av ramen och bar sin egen brudtärnarock.

Då såg nästan tvååriga Olympia supersöt ut i den personliga brudtärnarocken och gjorde ett sött uttryck när hon klickade på bilden. Den danske tennisspelaren gifte sig med före detta NBA-spelaren David Lee och har det jättebra tillsammans.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär