Sunday, December 10, 2023
HemBoxing"Found Himself a Keeper": Caleb Plants uppskattningsinlägg för F1 With Wife lämnar...

“Found Himself a Keeper”: Caleb Plants uppskattningsinlägg för F1 With Wife lämnar fansen i vördnad

Det har gått mer än en minut sedan vi sågs Caleb Plant gå in i ringen. Medan hans nästa stopp i ringen förblir höljd, har det dykt upp bilder av fightern som tillbringar lite kvalitetstid med sin fru vid banan i det senaste F1-loppet. Den 19 november gick ett klassiskt lopp på Las Vegas Street Circuit. Med tanke på den ikoniska miljön för Las Vegas GP, kom kändisar från hela landet till platsen. På plats vid evenemanget var Plant och hans fru, Jordaniens anläggning.

Plantan sågs senast i ringen i mars i år. I ett försök att ta tag i det interimistiska WBC supermellanviktsbältet tog han sin kamp mot David Benavidez. Las Vegas-kampen var dock inte till hans fördel, och han förlorade genom ett enhälligt beslut. Månader senare, medan fansen väntar på att han återvände till ringen, fick de en glimt av honom vid det senaste F1 GP.

Caleb Plant går till Las Vegas GP med stil

Max Verstappen kan ha registrerat sin seger vid det senaste F1-loppet, men “Sweethands” stal showen, klädd i en Givenchy-universitetsjacka. Hans fru Jordan (som för övrigt också tog med sig hennes starka modespel) och han gick på GP bara för att höja alla ögonbryn. När loppet hade gått gick han till sin Instagram för att uppskatta arrangemangen och kvällen som F1 var värd för. Han skrev: “Uppskattar @f1 för lusten.” Karusell-inlägget på Instagram visar bilder på honom och hans fru som njuter av loppet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Caleb Plant (@calebplant)

De spännande bilderna fick fansen att virvla i spänning. En skrev, “Fortsätt att lägga upp eld, tack för motivationen man du är (get-emoji)”

Ett annat fan hyllade hans modespel. De kommenterade, “Kom verkligen in på det där modet”

En användare kommenterade loppets karaktär. De sa, “fan, de går fort som fan”

Sedan kom ett fan som uppskattade att Jordan deltog i evenemanget med sin man. Hon har varit ett ganska instrumentellt stödsystem för Plant under de senaste åren. Fansen skrev: “Han hittade sig själv som en målvakt.”

Äntligen kom ett fan som bara blev fascinerad av miljön på lokalen. De sa: “Det var det bästa loppet på hela säsongen. F1 kompenserade för den pinsamheten i kvalet.”

Även om han kanske tillbringar lite tid utanför ringen för att återhämta sig från sin förlust i mars, har rapporter föreslagit att Caleb Plant snart kan komma in i ringen.

Caleb Plant ser supermellanviktsmästaren

Den tidigare världsmästaren i supermellanvikt Caleb Plant siktar på en megashowdown. Han är fortfarande fixerad vid att möta ingen mindre än den regerande WBC-världsmästaren i mellanvikt, Jermall Charlo. Trots sitt tidigare nederlag i mars mot David Benavidez, som nu är på väg mot en sammandrabbning med Saul “Canelo” Alvarez, är Plant fast besluten att undvika lättare motståndare. Han har uttryckt en tydlig önskan att konfrontera Charlo vidare DAZN Boxing Show.

“Jag känner att jag är så låst i det och det är vad jag vill”, bekräftade Plant. Han lyfte ytterligare fram hans målmedvetna jakt på en potentiell match med Charlo. Även om det innebär att engagera sig i en finjusteringskamp för att hålla sig aktiv, är Plant beslutsamma. Han säger, “Om det är vad som krävs, jag är helt för det, och sedan sätta mig tillbaka i en stor kamp.” Samtidigt kommer Jermall Charlo att gå in i ringen efter ett långt sabbatsår på cirka två år. Den 25:e november kämpar han mot Jose Benavidez Jr.

Men bryggerivaliteten mellan Plant och Charlo intensifierades i september. Det kulminerade i en het gräl mellan de två. Incidenten har bara underblåst Plants beslutsamhet att säkra betydande slagsmål. Trots motgångar förblir Plants iver att kliva in i ringen mot toppskiktsmotståndare, inklusive en potentiell match mot Canelo Alvarez, orubblig, vilket visar sitt orubbliga engagemang för sportens högsta nivåer.

Vem skulle du vinna mellan Caleb Plant och Jermall Charlo? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär