Saturday, December 9, 2023
HemOlympicsFoton: Sha'Carri Richardson länkar till Kyrie Irving och andra NBA-stjärnor för att...

Foton: Sha’Carri Richardson länkar till Kyrie Irving och andra NBA-stjärnor för att lysa upp Mavericks vs Clippers Game

Den 10 november fick den amerikanska sprintikonen Sha’Carri Richardson en av de största utmärkelserna, då Dallas ISD döpte om banorna på John Kincaide-stadion till Sha’Carri Richardson-banor. Friidrottsunderbarnet belönades av Dallas Independent School District Board för sin utmärkta prestation år 2023. Intressant nog, efter att ha besökt hennes alma mater för att avslöja den nya monikern för hennes tidigare bana, gjorde sprintern sitt besök på NBA-spel.

23-åringen gjorde ett framträdande i Dallas för hedersceremonin och talade även till studenter och blivande idrottare. Ett nyligen uppladdat inlägg på sociala medier visade dock att det inte var där hennes resplan till Dallas slutade. Faktum är att Richardson gjorde ett framträdande på en annan stor Dallas-stadion, för att stödja Dallas Mavericks i NBA.

Sha’Carri Richardson i huset för Dallas Mavericks

Efter att ha fått ännu en prestation och lagt till ytterligare en utmärkelse till sitt redan imponerande CV, anlände Sha’Carri Richardson till American Airlines Stadium den 10 november för att stötta Dallas Mavericks för deras match mot LA Clippers.

Dallas Mavericks och NBA publicerade tillsammans bilderna på Sha’Carri Richardson som lyser upp matchen på Instagram. Bilderna laddades upp med texten “Vi hade ett par speciella gäster i huset i går kväll #MFFL.” Bilderna visade Sha’Carri Richardson poserande för linsen med Kyrie Irving och andra spelare från Dallas i högspänningsmatchen.

Spelkvällen såg också flera andra sportikoner ansluta sig till lägret för Mavericks mot Clippers. Tillsammans med Sha’Carri Richardson hade även den amerikanska tennisstjärnan Frances Tiafoe Jr och fotbollssuccén DeMarcus Lawrence anlänt för att stödja Dallas.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dallas Mavericks (@dallasmavs)

Richardson njöt av spelet medan hon tog på sig sina FloJo-inspirerade naglar och oklanderliga modekänsla. Intressant nog vann Mavs matchen med stor marginal mot sina motsvarigheter.

Den stora vinsten när Luka Dončić gör 44 poäng för att försegla saker för Mavs

Dallas Mavericks vann sin match mot Clippers när deras stjärna Luka Dončić gjorde hela 44 poäng. Mavs avslutade matchen med en poäng på 144-126 och kontrollerade framgångsrikt det laddade Clippers-laget Kawhi Leonard, James Harden och Russel Westbrook.

Medan Richardson njöt mycket av spelkvällen var allt med hennes Dallas-resa fantastiskt. Ända från det att hon delade inbjudan till ceremonin för namnbyte med sina fans till 23-åringen som pratade om löftet hon gav till sin mamma.

Medan Mavs förbättrade sin position i Western Conference i NBA med sin vinst, kommer SCR att se fram emot att göra detsamma. Trots att hon missade OS senast kommer hon att se till att ge allt för att stå på startlinjen i Paris.

SE BERÄTTELSE – Mest dekorerade olympiska idrottare som slog Usain Bolts rekord går ner i minnesfältet i hennes fantastiska karriär

RELATED ARTICLES

Mest populär