Sunday, December 10, 2023
HemNFL"Förvirrad" Tampa-polisen förnekar att ha hamnat i Antionio Browns hem mitt i...

“Förvirrad” Tampa-polisen förnekar att ha hamnat i Antionio Browns hem mitt i Kanye West-drama

Antonio Brown är en man av kontroverser. Tidigare NFL WR fick nyligen en arresteringsorder för våld i hemmet från Tampa-polisen. Den 34 YO tros vara i ett dödläge. De senaste rapporterna avslöjar dock att ett dödläge inte ägde rum, och inte heller polisen stormade in i hans hem.

Så vad exakt hände? Ex-Bucs-stjärnan samarbetade inte med den lokala Tampa-polisen. Polisen kunde inte hitta honom hemma, trots att de var på utkik i tre dagar. Händelsen ägde rum den 28 november. Hur slog de stående nyheterna rubriker trots frågor om korrekthet? Det avslöjades senare att nyheten om ett bråk och ett bråk förväxlades med dagen då händelsen inträffade den 28 november.

Notera att AB inte är ensamt! Mannen som Antonio Brown kallade ett kreativt geni, Kanye West, står också inför värmen. Hans Twitter-konto är nu avstängt i 12 månader för kontroversiella kommentarer.

Antonio Brown kastade en sko, och det utlöser ytterligare kontroverser

Enligt rapporter har Tampa-polisen för avsikt att döma Antonio Brown för att ha kastat en sko på sin babys mamma. Brown vägrade lämna sitt hem samma dag som han utförde våldsamt beteende. Polisen har i nuläget ingen aning om var AB befinner sig. Däremot har pressen lokaliserat honom utanför hans hem. Han är också under radar för vapeninnehav.

Vapenfrågan om AB är allvarlig eftersom lagarna i USA skärpts på senare tid. Under de senaste åren har före detta Bucs-stjärnan AB varit mitt uppe i många kontroverser. Den senaste har varit hans tirad mot det tidigare powerparet, Tom Brady och Gisele Bündchen.

Vad hände i AB:s bostad den 28 november?

Händelsen involverade mamman till Browns barn och den ägde rum i måndags. “Den misstänkte gick ut ur bostaden och kastade en sko mot offret och slog henne i hästsvansen”, stod det i polisrapporten.

DYK DYPARE

Även om offret inte fick några skador, visar rapporter att kastet med skon var riktat mot hennes huvud. Vanligtvis en vokal röst på sociala medier, Brown kommenterade inte händelsen. Vad händer med AB? Det förblir ett mysterium!

RELATED ARTICLES

Mest populär