Saturday, January 28, 2023
HemGolfFörutom att skryta, hur mycket prispengar vann JT och Jordan Spieth från...

Förutom att skryta, hur mycket prispengar vann JT och Jordan Spieth från matchen?

Jordan Spieth och Justin Thomas är två av golfvärldens framstående namn. De slog sig nyligen ihop i matchens sjunde säsong och spelade mot två av golfvärldens största legender. Lyckligtvis för Spieth och JT gick de ut som segrare. Därför fick de skryträtt, men var det mer som de fick ut av vinsten? Låt oss avslöja vad som verkligen kom ut av vinsten för dessa spelare!

Jordan Spieth är en berömd professionell amerikansk golfspelare. Spieth växte upp i Dallas, Texas. Texas-medborgaren har en överlägsen golffärdighet, och det märks.

Vad tjänade Jordan Spieth och Justin Thomas efter att ha vunnit?

Matchen är ett av de mest intressanta formaten för att samla in pengar för att hjälpa sociala frågor. Dess senaste upplaga, The Match VII, sändes den 10 december på Pelican Golf Club i Florida.

DYK DYPARE

De berömda professionella golfarna, Tiger Woods och Rory McIlroy, gick ihop för att spela mot Jordan Spieth och Justin Thomas för att samla in pengar till orkanen Ians hjälpinsatser.

Men allt de fick ut ur situationen var att skryta. Spelmönstret förändrades den här säsongen och till skillnad från de tidigare säsongerna fick spelarna inga rejäla belopp för sin prestation i spelet. Istället fick de betalt i goda gärningar.

Jordan Spieth och Justin Thomas är två av golfens populära ansikten. De vann nyligen en match mot Tiger Woods och Rory McIlroy, två av golfens största ansikten.

Även om skryt var allt de fick ut av köpet förutom en känsla av filantropi.

Spieth chockar alla med sitt val av kläder

ESPNs College Gameday misslyckas aldrig med att fånga uppmärksamheten från någon som verkligen är intresserad av spelet. Jordan Spieths kärlek till spelet utstrålar starkt genom hans handlingar. Hans kläder gav bort hans mycket tydliga stöd för Team Texas. Han var gästväljaren i matchen.

Spieth sågs bära en orange letterman-jacka med ett “T” tryckt på, vilket indikerar hans kärlek till Team Texas. Hans outfit var inte bara perfekt för tillfället utan också hans stövlar fick en betydande mängd uppmärksamhet.

Han delade också med sig av sin erfarenhet under evenemanget som gästväljare på Gameday. Han sa: “Superglad över att vara gästväljare på Gameday. Det var en fantastisk upplevelse.”

Vad tycker du om vad som händer härnäst i Matchen? Dela dina åsikter i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär