Sunday, December 10, 2023
HemBodybuilding"Fortsätt att förfina din fysik": Mitt i alla prat om hans rygg...

“Fortsätt att förfina din fysik”: Mitt i alla prat om hans rygg rensar Derek Lunsford luft om vad som faktiskt hjälpte honom att vinna Mr. Olympia 2023

Derek Lunsford säkrade en historisk seger på Mr. Olympia 2023 och blev den första personen i evenemangets historia att vinna titlar i två olika kategorier. Suset kring hans vinst centrerades på den otroliga tillväxt han uppnådde på bara ett år. Efter att ha avsatt Hadi Choopan, framstod Lunsford inte bara som en mästare utan också som en motiverande person.

Efter Olympia har Lunsford redan börjat sin träning under lågsäsong, vilket gör att hans fans är nyfikna på om han kommer att delta i 2024 års Arnold Classic. Den snart blivande pappan avslöjade dock att han för tillfället fokuserar på sin familj. Nyligen, under en chatt med Hany Rambod, pratade Lunsford också om vad som hjälpte honom att bygga upp den Olympia-vinnande kroppen.

Derek Lunsford pratar om att förfina sig själv

I interaktionen som laddades upp till Evogen Nutrition-kanalen diskuterade coachen och hans praktikant olika aspekter relaterade till bodybuilding, vilket gav insikter om Lunsfords vinnarresa. De engagerade sig också i samtal om hans exceptionella ryggtillväxt.

Som svar på diskussionen efter Olympia om hans fysik, delade Lunsford uppriktigt med tillförsikt att han för varje år som går kommer att förbättra sin fysik med ren beslutsamhet. Han nämnde vidare att han ville “fortsätta att förfina sin fysik” och bara ville förbättra det han hade för närvarande. “Så egentligen är det inte så att du behöver spränga ryggen mer, det är mer som att du gör ett bra jobb, du är herr Olympia fortsätt göra det du gör”, sa han och lyfte fram missuppfattningarna hos människor som tror att hans framgång enbart hängde på att bygga en kolossal rygg.

“What a Blessing”: Snart blivande pappa Derek Lunsford reagerar jublande på att Chris Bumstead och hans partner blir gravida mitt i Olympia-straxen

Lunsford blev motiverad av Coleman

Efter att ha vunnit showen samarbetade Lunsford med bodybuildinglegenden Ronnie Coleman för ett träningspass. Under deras session sa den nuvarande Mr. Olympia att Coleman spelade en stor roll i att han vann den eftertraktade titeln. Lunsford öppnade upp om hur Coleman lovade honom att efter händelsen skulle han arbeta med honom, och detta uttalande motiverade honom mest.

Han trodde att han inte skulle kunna träna med legenden om han slutade tvåa. Lunsford erkände humoristiskt att han kände lite press på grund av Coleman. Även om mästaren enbart fokuserar på sin familj och inte oroar sig för någon ytterligare tävling för närvarande, tror du att han kommer att pryda Arnold Classic-scenen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär