Wednesday, February 1, 2023
HemeSportsFortnite Chapter 4 Säsong 1: Så här kan konsolspelare förbättra sitt mål...

Fortnite Chapter 4 Säsong 1: Så här kan konsolspelare förbättra sitt mål för att vinna Victory Royales

Det nya kapitel 4 som Epic Games Fortnite kom med var fullspäckat med nytt innehåll. Spelarna njuter av många nya funktioner som Ex-Caliber-geväret och Shockwave Hammer. Men konsolspelare känner sig illa ute när de spelar det nya kapitlet.

För konsolspelare är siktassistans en avgörande komponent. Det är lite svårare att sikta med en kontroller jämfört med PC-spel. Och för att balansera skillnaden infördes målassistans. Fortnite-konsolgemenskapen står inför ett problem där de känner att målhjälpen inte fungerar korrekt efter den nya kapitel 4-uppdateringen.

Tips för att förbättra syftet i Fortnite Kapitel 4

Många spelare står inför denna svårighet när det gäller att sikta medan de spelar det nya Fortnite-kapitlet. Även om få har hävdat att deras mål har ökat känns den större massan tvärtom.

DYK DYPARE

En anledning som orsakar detta problem kan vara den nya UI-funktionen som rullades ut med den nya uppdateringen. Så, hur fixar man det? Det är ganska lätt.

  • Spelare måste gå till inställningar och navigera till avsnittet Spelgränssnitt. Välj sedan det nyligen tillagda alternativet “Reticle and damage feedback”.
  • Behåll riktmedlet på, eftersom det är ditt hårkors.
  • Håll även “Rticle ammo-indikatorn” på.
  • Det största problemet ligger i de följande två alternativen. Som standard är ‘skadenumret’ kumulativt. Detta betyder att skadan som du delar på fienden visas som en sammanställning av den skada du utdelat. Växla den här inställningen till listan. Nu, när du träffar fienden, visar den skador i realtid istället för räknade siffror.
  • Ändra sedan “Reticle damage feedback” till av. Även om det här är ett användbart alternativ som visar om du träffar fiendens pansar eller HP, så påverkar den här funktionen på något sätt målassistenten. Därför är det idealiskt att hålla den avstängd. Tryck sedan på tillämpa.
  • Håll slutligen muspekaren över till “Controller Options”. Under “Avancerad känslighet” växlar du åsikten för “Se ingångskurva”. Ändra den till linjär eller exponentiell, beroende på vad som passar din bekvämlighet.

Att göra dessa steg kommer troligen att lösa målassistentproblemen som upplevs av gemenskapen som använder konsoler. Epic Games har ännu inte erkänt denna svårighet och spelarna kan hoppas att de kommer att göra det snart.

Hjälpte den här justeringen dig att lösa målhjälpsproblemen som du stötte på på dina konsoler? Nämn andra metoder som kan lösa detta problem under kommentarer.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär