Saturday, December 9, 2023
HemeSportsFortnite Chapter 3 Säsong 4 Story Recap: Allt du behöver veta innan...

Fortnite Chapter 3 Säsong 4 Story Recap: Allt du behöver veta innan du hoppar på “Fracture” Live Event

Fortnite går in i ett nytt kapitel i december. Med ett nytt kapitel skulle berättelsen om kapitel 3 sluta. Men historien om Fortnite och dess kapitel är inte alltid särskilt tydliga för fansen. Vilka trailers som Epic släpper varje säsong missas eller hoppas över ibland av spelare.

Så här är vi, med en kort översikt över allt som hände under kapitel 3, säsong 4. Kom ihåg att vi bara har nämnt de veckorna här under vilka någon sorts berättelseförlopp hände.

Fortnite kapitel 3 säsong 4 vecka 1

Vecka 1 börjar med att The Origin, The Visitor, The Scientist och The Paradigm undersöker något kromämne i en underjordisk bunker. Och substansen förtär alla utom paradigmet, som sedan flyr till sin hemvärld “Reality 659”.

Det avslöjas att Herald faktiskt tar över ön med hjälp av kromämnet. Herald går sedan vidare och bygger ett palats på ruinerna av helgedomen och börjar pilla med en krom sfär.

Paradigm fångar också så småningom den första intressanta punkten: Den gamla vulkanen. Det enda som överlever är Piratskeppet som heter Driftwood, som bara svävar i luften på något sätt.

Säsong 4 vecka 2

Under vårt uppdrag med Jonsey och The Scientists excentriska AI, hittar spelare det en gång frodiga, nu döda verklighetsträdet. Och spelare får också reda på att The Paradigm faktiskt använde sina rötter för att kommunicera med oss. Efter att ha slutfört olika uppdrag kan spelare äntligen höra hennes sändningar.

Därefter kommer Jonsey och Amy över sina meningsskiljaktigheter och bestämmer sig för att arbeta tillsammans för att rädda ön.

Säsong 4 vecka 3

Under vecka tre kunde vilken spelare som helst med Bytes skin-utrustad interagera med vissa krom-TV-apparater. Bytes rekryteras av Nothing. Och han kom tillbaka för fler och fler presenter som han fick. Han börjar sakta tappa förståndet under processen.

Under denna tid förbrukar Chrome Sleepy Sound men No-Sweat-försäkringen börjar rädda viktiga byggnader i intressanta platser, som The Lighthouse.

Och sedan började några nya intressanta platser att falla, som Lake House från kapitel 1 och sedan en herrgård två veckor senare.

Säsong 4 vecka 5

Bytes blir nu mer och mer krom för varje dag. Han sägs vara den första personen i generationer att uppfylla ingentings utmaningar. Och sedan erbjuder The Nothing honom att vara dess krigare. Och om någon annan försöker komma i kontakt med The Nothing blir de bara ohövligt ivägskickade. Annat än detta händer ingenting under denna vecka.

Säsong 4 vecka 7

Den här gången gör Herald äntligen ett drag. Och spelarkaraktären skickas för att varna öns invånare. Samtidigt som hon säger åt alla spelare att lägga märke till att Evie har det mest unika svaret, säger hon “Så det är så här det händer… jag måste skicka en sändning.” Det visar sig att hon är en sovande agent för Piece-syndikatet på ön.

Chrome jam Junction utplånas av krom, men Crackshots hytt räddas av försäkringsballongerna. Den här gången förlorar öborna flera intressanta platser. Och slutligen ger Bytes efter för The Nothing och blir dess vapen.

Säsong 4 vecka 9

Chrome sprids tillräckligt långt för att ändra lobbyskärmen. Och Tilted Towers förtärs av krom, men försäkringsballongerna räddar ett annat landmärke The Clocktower.

Sedan får spelarna veta att Jonsey och Amy arbetade i hemlighet och kallar nu spelare på hjälp. Nu förändrar detta världen tillräckligt för att låta spelare lyssna på Paradigms nästa sändning.

Det visade sig att nollpunkten skickade vibrationer förra säsongen när den bad om hjälp. Men det har äntligen fallit i dvala. Och spelare uppmanas av paradigmet att fråga Jonsey om loop breaker-projektet.

Spelare spekulerar i att projektet antyder Midas. Nu uppmanas spelare att leta efter forskarens forskning och skicka den till Paradigm genom en bushranger som faktiskt är en spion. Spelare får äntligen den sista överföringen från paradigmet och tackar dem för allt de gjorde.

Säsong 4 vecka 10

Bytes talar till The Nothing en sista gång. Det visar sig att Bytes nu är en krigare av den sista verkligheten. Och kubdrottningen som spelare besegrade för ett tag sedan är antingen vid liv eller tas över av The Herald.

All denna lore och alla dessa bitar skulle slutligen kombineras den 3 december, under det kommande Fracture-evenemanget. Spelarna har verkligen mycket att avslöja de kommande dagarna. De letar fortfarande efter svar om Midas, och det verkar som att detta kommande evenemang skulle svara på nästan alla frågor de kan ha.

SE DETTA NU – Avslöja de största hemligheterna i Fortnites Chapter 3 Säsong 2

RELATED ARTICLES

Mest populär