Tuesday, February 27, 2024
HemTennisFörtjusande berättelse bakom Australian Open-stjärnan Qinwen Zhengs speciella smeknamn avslöjat av spansk...

Förtjusande berättelse bakom Australian Open-stjärnan Qinwen Zhengs speciella smeknamn avslöjat av spansk tränare

Efter att ha hjälpt Coco Gauff landa sin första major grand slam-titel, tränare Pere Riba kom före och chockade alla när han meddelade att han skulle skiljas från den unga amerikanska mästaren. Efter det slog han sig samman med kinesisk sensation Qinwen Zheng och hjälper henne att efterlikna samma framgång som han en gång gjorde med Gauff. Vad som inte är känt för många är det faktum att de två delar ett mycket speciellt band.

Så mycket att han till och med gav henne namnet “unge”. I en intervju kom den spanska tränaren fram och avslöjade varför han tycker om att kalla henne ett “barn” och pratade om den energi hon ger till banan.

Pere Riba avslöjar varför han kallar Qinwen Zheng för ett “barn”

I en ny avslöjande kom Pere Riba fram och avslöjade varför han gillar att kalla Qinwen Zheng för “barn”, och det är ganska sött. När de började arbeta tillsammans var hon bara 17, nästan 18, så han började kalla henne det. Folk älskade det eftersom Qinwen gav mycket glad energi.

Riba fortsätter att använda smeknamnet för att det har blivit en rolig och vänlig sak. Det handlar inte bara om hennes ålder, det är som att säga att hon ger en ung och glad känsla till deras arbete.

“Hon har många smeknamn du vet att jag säger till hennes barn du vet som för när vi började jobba som om hon var 17 år till nära 18 och sedan var verkligen riktigt ung och jag började säga till hennes barn och ja Jag fortsätter att säga det och ja, folk älskar det Qinwen, du vet det för den energi hon tillför”, sa Riba i intervjun.

Därför kom Pere Riba fram och avslöjade varför han älskade att kalla Zheng för ett barn. Medan han reflekterade över energin som hon tar med sig till stadion, avslöjade han att hon är väldigt barnslig.

Inlägget Endearing Tale Behind Australian Open-stjärnan Qinwen Zhengs speciella smeknamn avslöjat av spansk tränare dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär