Saturday, December 9, 2023
HemSoccer"Fortfarande i en position nära topp fyra" - Erik Ten Hag förblir...

“Fortfarande i en position nära topp fyra” – Erik Ten Hag förblir optimistisk om Manchester Uniteds PL-säsong trots att han är behäftad med skadebesvär

Manchester United undvek en större snedsteg när de besegrade Luton Town med 1-0 med ett mål från Victor Lindelof. Men deras chans att nå topp 4 den här säsongen är fortfarande tveksam. Dock, plommonskinn Hagga får inte panik. Han är fortfarande optimistisk att de röda djävlarna kommer att sluta bland de fyra bästa den här säsongen trots sina skadeproblem.

United gjorde en lovande första säsong under Erik ten Hag som tränare. De vann Carabao Cup och slutade även bland de fyra bästa förra säsongen för att ta tillbaka Champions League-matcher till Old Trafford den här säsongen. Ändå har det varit många träffar och missar. Men Erik ten Hag är inte orolig för formen och är fortfarande optimistisk om att återigen sluta bland de fyra bästa efter en 1-0-seger över Luton Town.

Erik ten Hag är inte orolig över topp 4-förväntningarna den här säsongen

Manchester United-tränaren, som talade efter en 1-0-seger mot Luton Town, sa: “Absolut, även efter alla motgångar vi hanterat, är vi fortfarande i en position nära de fyra bästa. När vi börjar spela bra och när vi får ett lag som är inställt på ett par veckor och månader… kommer även andra lag att få sina motgångar och tappa poäng. Nu vann vi fyra av fem matcher i Premier League, vilket är bra. Vi ligger ganska bra till om du ser alla problem vi haft. Vi har ett mycket bra läge. Det är en anledning att vara optimistisk, se fram emot framtiden och ett steg upp i prestationerna. “

Det är tydligt att ten Hag vill ha konsekventa prestationer från sitt United-lag. Men han är också medveten om att det finns skadekriser just nu för de röda djävlarna som stoppar den utvecklingen.

Red Devils saknar för tillfället Luke Shaw, Casemiro, Lisandro Martinez och Tyrell Malacia på grund av skador. Alla är för närvarande långtidsfrånvaro. Luke Shaw och Lisandro Martinez hade spelat en viktig roll förra säsongen för att hjälpa United att vinna matcher med nollan. Sergio Reguillon och Harry Maguire har gjort det bra. Men, det är klart att backlinjen saknar Maguire och Argentinian.

Casemiro är också en stor miss på mittfältet för tillfället. Brasilianaren ger stabilitet på mittfältet varje gång han spelar. Detta är inte slutet på skadelistan. Det beror på att mot Luton Town fick Christian Eriksen och Rasmus Höglund lämna planen på grund av skador. Eventuella skanningsresultat av skadorna kommer sannolikt att komma inom de närmaste 24 timmarna. Ten Hag får hoppas att båda kan återhämta sig från sina skador i landskampsuppehållet så att listan inte har deras namn.

Så den stora frågan är kommer Manchester United att sluta bland de fyra bästa nästa säsong? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär