Monday, February 26, 2024
HemNFLFörstörde Bill Belichick Mac Jones? Patriots "abysmal" offensiv linje väcker svåra...

Förstörde Bill Belichick Mac Jones? Patriots “abysmal” offensiv linje väcker svåra frågor om taktisk bedömning

Mac Jones är förkrossad nu. Vissa lag presterar oväntat dåligt den här säsongen, och ett av dem är Bill Belichicks lag. New England Patriots har ett rekord på endast 2 vinster och en besvikelse på 9 förluster. De sitter i botten av AFC East-divisionen, och quarterbacken tappar helt sitt förtroende för att vinna nu.

Amerikas favoritvideo idag

Pats senaste förlust med 7-10 mot New York Giants på söndagen markerade deras lägsta poäng på 30 år. Nu uppstår en fråga bland fansen: Har Bill Belichick skulden, eller är det den röriga offensiva linjen? De missmodiga fansen skyller på båda, eftersom det faktiska problemet som uppstår är de dåliga besluten och affärerna som ledde Foxborough-teamet till detta tillstånd.

Bill Belichick lämnar inte några bra alternativ med Mac Jones?

Enligt vissa källor har “Mac Jones verkligen tappat ALL förtroende för sig själv och det är synd.” Tidigare när Belichick plockade upp Tom Brady skrev Patriots en vinnande visman i ligan. Men den här gången verkar det som att Belichicks val av spelare inte kan få in spelen vad som förväntades av dem. Enligt en tweet från NFL Rookie Watch, “Ingen QB skulle kunna lyckas med den lista som Bill Belichick har byggt upp kring Jones och det kommer inte att vara annorlunda för Caleb Williams eller Drake Maye om inget förändras.”

Belichick gjorde några tvivelaktiga val i draften och valde vissa spelare framför andra som kan ha varit mer lovande. Resultatet är en kämpande offensiv linje och en brist på spelskapande vapen för laget, vilket gör det svårt för rookie-quarterbacken Mac Jones att prestera på sitt bästa. Samtidigt fick han också några motreaktioner efter back-to-back förluster.

Mitt i rop om pension, tar den äldre och klokare Bill Belichick ett steg närmare Shatterproof bedrift

Och nu förväntar sig fansen ett mirakel och önskar att den enastående prestation Jones visade under sitt rookieår skulle återvända, eftersom den senaste matchen mot Giants var en katastrof av Pats.

En repetitiv förlust för Pats!

Patriots hade en smärtsam förlust än en gång. Den här gången till New York Giants på söndag. Trots ett anständigt försvar kämpade lagets anfall, vilket ledde till en 7-10-förlust. Denna förlust liknar mönstret när de förlorade mot Indianapolis Colts med 6-10.

Överraskande nog är Robert Krafts trupp det första laget på 30 år som förlorar raka matcher samtidigt som de håller motståndarna på 10 poäng eller färre. Även om de fick fler yards skadade omsättningen dem. Offensiven har mött flera problem, rankat dåligt i poäng, kämpande quarterback-situationer, ett svagt spel och en dålig offensiv linje.

Nu med ett pinsamt rekord på 2-9, deras sämsta på 30 år, hoppas Pats sannolikt på att säsongen snart tar slut.

RELATED ARTICLES

Mest populär