Monday, December 11, 2023
HemBodybuilding"Första stället det kommer att gå, är magen!": Arnold Schwarzenegger en gång...

“Första stället det kommer att gå, är magen!”: Arnold Schwarzenegger en gång detaljerade trick för att uppnå Bruce Lee som mejslade abs

Bruce Lee är ett känt namn inom kampsportsvärlden. Men det är inte allt han är känd för. Lee är globalt känd som idrottare och skådespelare. I bodybuildingvärlden beundrar proffs ofta den trasiga kroppsbyggnaden som Bruce Lee stoltserade med i sina filmer. Även om de tonade magmusklerna och den nära noll feta kroppen som skådespelaren hade hände inte på en dag.

Istället var det resultatet av år av träning. I en nyligen intervju på YouTube-kanalen Beerdy – Bruce Lee Central diskuterar bodybuildinglegenden Arnold Schwarzenegger hur man matchar Drakens fysik.

Arnolds två cent för att få den perfekta magen

I sin intervju förklarar Arnold det tillvägagångssätt som alla måste följa religiöst för att tona sina magmuskler. Det enda sättet att göra det, enligt 7x Mr. Olympia-mästaren, är “genom att bränna fler kalorier varje dag, mer än du äter.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bruce Lee (@brucelee)

Den pensionerade kroppsbyggaren förklarar vidare, “Säg att du tar 2000, du vill gå och ha 2000 kalorier du äter varje dag, du bränner 2500 varje dag.” När han diskuterar fördelningen av kroppsfett för män, säger han, “Det första stället det kommer att gå är magen.”

DYK DYPARE

När han pratar om hemligheten bakom att utveckla perfekt tonade magmuskler, säger Schwarzenegger, “200 crunches varje dag är ett måste”, fortsätter han, “glöm inte att göra vakuumet, öva på vakuumet.”

Världen förlorade Bruce Lee till oförutsedda omständigheter

Född i San Francisco, tillbringade Bruce Lee större delen av sina barndomsår i Hong Kong. Skådespelaren var känd för att vara fackelbärare av kampsporter för samtida Hollywood-film. Han var ansvarig för kampsportens popularitet i filmer under 70-talet.

Bruce Lee blev berömd efter att han co-producerat, regisserat och spelat huvudrollen i Drakens väg 1972. Efter detta arbetade han också på “Enter the Dragon”. Det var det första samriskföretaget mellan Hongkong och amerikanska produktionshus. Filmen, som släpptes 1973, blev en världsomspännande succé och skjuter i höjden Lees stjärnstatus.

Tyvärr gick Lee bort bara sex dagar innan filmen släpptes i Hong Kong. Han dog under mystiska omständigheter. Mycket till spekulationer från både fans och historiker, var dödsorsaken officiellt listad som en allergisk reaktion på en huvudvärksmedicin. Efter hans död fick hans filmer en kultföljare. Bruce Lee blev en av 1900-talets största popkulturikoner.

RELATED ARTICLES

Mest populär