Saturday, December 9, 2023
HemeSportsFörsta säsong 1 Zombies Weapon för Call of Duty: Modern Warfare 3...

Första säsong 1 Zombies Weapon för Call of Duty: Modern Warfare 3 har läckt ut tidigt!

Call of Duty: Modern Warfare 3 är nu tillgängligt med dess Multiplayer och Zombies-läge. På tal om det senare, de flesta fans har mycket roligt med sin unikt designade öppna världsupplevelse. Men det verkar som om säsong 1 kommer att släppa lös ännu fler överraskningar. Speciellt när det kommer till introduktionen av helt nya vapenalternativ.

Modern Warfare Zombies har redan massor av ikoniska vapen, pistoler. För att inte tala om Wonder Weapons från tidigare Black Ops-versioner av Treyarch. Sådana som Ray Gun och Scorcher är där för att spelarna ska kunna skapa förödelse för de odöda. Med säsong 1 kommer listan att utökas med ett tillägg av en älskad zombie-mördare, tack vare en ny läcka.

Detta mäktiga Wonder Weapon kommer till Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies i säsong 1

Går igenom en nyligen läckt information, Modern Warfare Zombie kommer att ta emot V-R11 i säsong 1. Vapnet kommer enligt uppgift till spelet från tidigare COD-poster i FPS-serien. YouTuber och proffsspelare MrDalekJD avslöjade denna enorma uppdatering i en av sina senaste videor på streamingplattformen.

Enligt YouTubern, V-R11 råkar vara det mest unika Wonder Weapon i hela Zombies-upplevelsen i serien. Det beror på dess häpnadsväckande förmågor under stridssituationer mot de odöda. Spelare av Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies kommer att få känna sin verkliga kraft när den faktiskt tar sig fram under säsong 1 nästa månad.

För den oinvigde, V-R11 introducerades ursprungligen i 2010:s första Black Ops-spel. Det som nu gör det speciellt jämfört med andra Wonder Weapons är förmågan att träffa zombies och förvandla dem till människor. När den träffas av strålarna från V-R11, förvandlas alla odöda tillbaka till en normal mänsklig karaktär.

Inte bara det, utan människan kommer sedan att bli jagad av andra zombies i en given match medan hon skriker. Han kommer att försöka gå till närmaste vattenförekomst och försöka den kortaste vägen för att fly.

Dessutom kan V-R11 också ge ännu mer effekt när den uppgraderas med Pack-a-Punch-maskiner. Efter att ha fått Pack-a-Punched förvandlas den till V-R11 Lazarus. Den senare avfyrar sedan röda skurar, liknande en uppgraderad Ray Gun. Dessutom ökar dess magasinkapacitet också till sex skott när reservammunitionen utökas.

Vad mer? En spelare kan till och med skjuta andra spelare i ett spel med V-R11. När den träffas av strålarna från detta Wonder Weapon blir den andra spelaren tillfälligt immun mot skador som tillfogats av zombies. Kort sagt, zombies jagar inte ens den specifika individen!

Med den senaste läckan som tyder på återkomsten av detta häpnadsväckande vapen, kommer det att bli spännande att se hur Modern Warfare 3-spelare kommer att använda det i sina upplevelser. Ett releasedatum för den första stora uppdateringen för spelet är ännu inte bekräftat.

RELATED ARTICLES

Mest populär