Saturday, December 9, 2023
HemNFL"Första rookien som får en Super Bowl-ring": Tom Bradys modiga satsning med...

“Första rookien som får en Super Bowl-ring”: Tom Bradys modiga satsning med CJ Stroud får fansen att skoningslöst trolla Michigan

Tom Brady hittar det ena eller andra sättet att hålla sig i rubrikerna. Även om det för det mesta är något som gör hans fans stolta, är det inte alltid så. Nyligen har Brady inte dragit sig undan från att flagranta stoltsera med sina Michiganrötter. Brady har lanserat sin egen Michigan-kollektion, med Wolverines QB JJ McCarthy som varumärkesambassadör.

Dessutom gick Brady också med i “bet”-rörelsen med Wolverines-spelare, efter att Harbaugh var avstängd. Fansen “satsar” också på att Brady känner sig helt nostalgisk över sina dagar i Michigan. Detta var uppenbart när han twittrade “BEAT PENN STATE!” inför deras sammandrabbning. Det verkar som om Bradys entusiasm för Wolverines inte kommer att upphöra förrän Wolverines slår alla sina motståndare.

Tom Bradys vad med CJ Stroud

I en ny serie tweets som översvämmade internet, hävdade Tom Brady något som ingen skulle ha trott på en miljon år. Den sjufaldige Super Bowl-mästaren satsade en av sina Super Bowl-ringar till Michigan QB CJ Stroud i sitt senaste avsnitt av ‘Let’s Go!’.

Men här är twisten. Stroud får Super Bowl-ringen om han förlorar mot Ohio State i deras kommande match. Fansen var förvirrade och chockade, för att uttrycka det enkelt. Brady klargjorde dock senare att han skulle förvänta sig Strouds alla framtida NFL-år om han vinner mot Ohio State. Stroud svarade återigen med den klassiska satsningen. Om man tittar på Wolverines’ oförfläckade poäng verkar det som att Stroud kanske bara måste förtjäna den där Super Bowl-ringen själv, eftersom han efter att ha vunnit kan få vägledning av Brady. Men matchen mot Ohio State kommer att vara det tuffaste testet Michigan kommer att genomgå denna säsong.

Vad hade fansen att säga till Tom Brady?

Det är säkert att säga att fansen har en lättsam stund innan de kommer tillbaka till den intensiva förväntan på Ohio vs. Michigan. Tja, fansen vill inte att Michigan ska förstöra deras orörda rekord, men de vill att Stroud ska bli den första rookien med en Super Bowl-ring utan slutspel.

Fansen är övertygade om att Brady kommer att hålla sitt ord när de kommenterade detta.

Andra fans tog plattformen för att applådera förtroendet från Stroud.

Tja, vissa fans kan inte få spelet ur huvudet. Speciellt nu när Bradys Super Bowl Ring beror på det.

Å andra sidan var fansen naturligtvis nyfikna på om Brady faktiskt skulle göra det.

Läs också: Ex-fru Pilar Sanders inbjudan till Colorados sista match höjer ögonbrynen genom att utesluta Coach Primes omnämnande

Tyvärr, för att få svaret på det, måste fansen vänta till lördag när två av de bästa lagen i collegefotboll, Buckeyes och Wolverines, stöter mot varandra.

RELATED ARTICLES

Mest populär