Sunday, February 25, 2024
HemNBA"Försöker vinna för landet": RJ Barrett blir patriotisk efter att ha sänkt...

“Försöker vinna för landet”: RJ Barrett blir patriotisk efter att ha sänkt kavaljererna på hemkomsten

RJ Barrett gjorde sitt land stolt med sitt hemkomstframträdande. Den 23-årige forwarden lyckades inte bara nå ära för Raptors utan gjorde också sina medborgare i Toronto stolta. Den före detta Big Apple-stjärnan byttes till Raptors strax före nyår och lyckades i sin debutframställning hävda dominans mot det starka laget Cleveland Cavaliers. Men hans hemkomstkväll var inte bara speciell på grund av hans prestation, utan det var också en känslomässig seger för “We the North.”

Amerikas favoritvideo idag

Kärleken och stödet Barrett fick för sin debutmatch var hjärtvärmande. Han blev till och med lite känslosam efter det varma mottagandet av Raptors och talade om hur “speciell” denna vinst var för honom i intervjun efter matchen.

RJ Barrett blir känslosam efter att fansen överös honom med kärlek

RJ Barrett har varit medlem i New York Knicks sedan sin debut i NBA. Men de bytte ut den kanadensiska idrottaren till hans lokala lag, Toronto Raptors, efter att han hjälpt dem i fyra år. Detta var inte bara ett otroligt ögonblick för honom, utan det var också ett känslosamt ögonblick för Raptors fans. En såld publik på 19 800 supportrar kom för att titta på deras hemstadstalang, vilket gjorde Barretts hemkomstkväll verkligen oförglömlig. Barrett visade sin uppskattning för fansen under sin intervju efter matchen efter att ha sett deras kärlek och tillgivenhet.

Han sa: “Det betydde mycket när hemstadsbarnet kom in och försökte vinna för fansen, försöka vinna för landet. Det här var speciellt. Mycket bättre än någon annan gång jag har spelat här. Det här var något speciellt som jag alltid kommer att uppskatta.” Barrett lyckades göra 19 poäng och få 9 returer i sin debut. Han missade precis en dubbel-dubbel på sin debut men visade sig vara ett otroligt tillskott till Raptors-truppen. Segern mot Cavs var dock ingen cakewalk för Raptors.

Ett nära samtal för Raptors

Raptors var tvungna att vänta med ett sent comebackförsök av de tuffa Cleveland Cavaliers. Men på grund av flera otvingade misstag, halkade Cavs under de sista minuterna av matchen och misslyckades med att vinna mot Raptors. Även om Raptors vann, fanns det många områden att förbättra, och framför allt i deras försvar.

Laget inser behovet av att förbättra sitt försvar för att övervinna svårigheterna från sina motståndare från östkonferensen. Icke desto mindre vann Raptors tack vare deras starka och fysiska spel, såväl som de otroliga prestationerna av Barrett och Quickley.

När Toronto bevittnar RJ Barretts debut inser de att han är en exceptionell talang och kommer att göra en enorm inverkan på deras lag. Men eftersom han bara är 23 år gammal har forwarden mycket fler år på sig att förbättra sitt spel och bli den bästa versionen av sig själv.

RELATED ARTICLES

Mest populär