Saturday, December 9, 2023
HemNFLFörsämrade och störande hälsotillstånd fick Terry Bradshaw att backa från sitt mycket...

Försämrade och störande hälsotillstånd fick Terry Bradshaw att backa från sitt mycket efterlängtade projekt

Terry Bradshaw vet hur man kommer ur en kamp med en vinst. Han gjorde det med sina älskade Pittsburgh Steelers när han vann alla dessa Super Bowls för dem. Och den här gången har Bradshaw gått segrande mot cancer. Och inte en gång, utan två gånger. Men på grund av hans inkonsekventa hälsa har hans show, ‘The Bradshaw Bunch’, tyvärr blivit avblåst för gott.

Enligt TMZ har 4x Super Bowl-mästaren Terry Bradshaws familjeunderhållningsshow “The Bradshaw Bunch” officiellt ställts in efter två säsonger. Showen var baserad på Terrys egen familj och innehöll Bradshaw själv, tillsammans med hans fru Tammy Bradshaw och deras tre döttrar. Den älskade showen kommer dock inte att återvända för sin efterlängtade tredje säsong på grund av en andra stor hälsorisk för Terry.

DYK DYPARE

Terry Bradshaw pratade nyligen med Räv om hans kamp mot cancer. Allt började under sändningen av säsong 2 av The Bradshaw Bunch i november 2021. Då fick Bradshaw diagnosen blåscancer. Han slog det, bara för att få diagnosen en sällsynt form av hudcancer som kallas Merkelcellscancer i mars i år.

Terry Bradshaw slog två typer av cancer som en mästare

Pittsburgh Steelers-legenden och före detta quarterback vann fyra mästerskap under sex år mellan 1974 och 1980. Efter slutet av sin Steelers-dynasti gick Terry med i världen av sportanalys och Fox-desk som medvärd för NFL Sunday. Terry har också varit involverad i länets musikavdelning och medverkat i en romantisk komedifilm från 2006 som heter “Failure to Launch”. Men The Bradshaw Bunchs dagar har kommit till ett slut.

Terry delade inte nyheten om sin sjukdom med världen och gömde den till och med för sin fru och familj. “Jag pratade inte om det för jag ville inte ha medlidande,” sa Bradshaw till NBC:s Today-show. Han delade det med den här familjen när andfåddheten blev för svår för att inte märka. Men Terry är nu cancerfri efter behandling vid Yale University Medical Center och MD Anderson Cancer Center. Och efter att ha återhämtat sig från detta extremt stormiga avsnitt, trodde Terry inte att han hade det i sig att fortsätta med showen.

Steelers vann ytterligare två Super Bowls efter Terry Bradshaws regeringstid med Big Ben Roethlisberger 2006 och 2009. Pittsburgh möter Lamar Jackson och Baltimore Ravens härnäst. Och Terry kommer säkert att heja på den svartgula armén.

RELATED ARTICLES

Mest populär