Saturday, December 2, 2023
HemBodybuilding"Förklarar mycket om varför du var så lynnig": Katherines bok ledde Arnold...

“Förklarar mycket om varför du var så lynnig”: Katherines bok ledde Arnold Schwarzenegger till en märklig insikt 2011

Arnold Schwarzenegger har inspirerat ett antal människor genom att vara en framgångsrik kroppsbyggare, skådespelare, modell och politiker. Schwarzenegger inspirerade också sina barn – Katherine, Christina, Patrick, Christopher och Joseph – att lyckas och jaga sina drömmar.

Katherine Schwarzenegger är det äldsta barnet till Arnold Schwarzenegger och hans ex-fru Maria Shriver. Katherine är en författare som ägnar sig åt och skriver om frågor som människor möter under hela livet. En av USA:s bästsäljande författare delade en gång Arnolds tankar om hennes bok.

Insiktsögonblick för Arnold Schwarzenegger

I en intervju med Harper’s Bazaar avslöjade Katherine sin fars reaktion på en av hennes bästsäljare – Rock What You’ve Got. Boken inkluderade ungdomskamper relaterade till grupptryck, kroppsuppfattningsproblem, självkänsla, etc.

När Arnold Schwarzenegger läste boken blev han häpen. Han insåg att han inte visste om det mesta av tonårsgrejer hans barn gick igenom. Efter att ha läst boken kunde Arnold dock avgöra varför hans flickor ibland uppträdde lynnigt.

DYK DYPARE

Han sa, “Det förklarar mycket om varför du var så lynnig ibland, men jag förstår inte allt det här med kvinnor.” Arnolds insikt gör det lätt att förstå varför Katherines bok var en bästsäljare. Bokens målgrupp var tonåringar, men den fungerade också som en hjälpbok för föräldrar.

Katherine missade det roliga på grund av att hon var en Schwarzenegger

I samma intervju öppnade Katherine upp om fallgroparna med att bära sitt efternamn – Schwarzenegger. När Arnold Schwarzenegger vann guvernörsvalet var Katherine 13. Hon övergick från att vara dotter till en skådespelare till att vara dotter till en politiker.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger)

Katherine visste att ett steg i fel riktning kunde förstöra hennes familjs rykte och framtid. Hon var tvungen att vara försiktig i sina handlingar och hålla sig till vissa begränsningar. På grund av ett allvarligt utegångsförbud klockan 23.00 var Katherine och hennes syskon tvungna att missa det roliga som hennes vänner hade.

SE HISTORIEN: Mr. Olympia Legends Arnold Schwarzenegger Vs Ronnie Coleman Kroppsjämförelse

Snart nog kom Katherine på hur hon skulle leva sitt liv i enlighet med fördelarna och konsekvenserna av hennes namn. Vad tror du om konsekvenserna som kommer med stora efternamn? Berätta för oss i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär