Monday, February 26, 2024
HemTennis"Förhoppningsvis kommer saker och ting att gå..." – Novak Djokovic stärker sina...

“Förhoppningsvis kommer saker och ting att gå…” – Novak Djokovic stärker sina beslut efter ännu en mäktig skräck i tidiga Australian Open-omgångar

Saker och ting har inte riktigt gått enligt planerna för Novak Djokovic. Den mäktige serben försvarar sin titel i Australian Open, men han visar redan tecken på rostighet. Tilldelade en ganska enkel dragning, till stor förtjusning för tennisfans, har världsettan fått slita hårt för att vinna sina matcher Down Under. Djokovic verkar ha svårt att behålla formen och har redan förlorat ett par set. Men inte desto mindre är han fortfarande hoppfull om att vara som bäst snart.

Tidigare idag övervann den 24-faldiga Grand Slam-mästaren utmaningen från den lokala pojken Alexei Popyrin från Australien i fyra set. Men serben arbetade tydligt igenom det och förstod att han kunde ha gjort det bättre.

I ett uppriktigt avslöjande hoppas Novak Djokovic att saker ska gå i en bättre riktning

Efter sin seger i andra omgången över Alexei Popyrin var Novak Djokovic involverad i en intervju med Eurosport. Han erkände sin häftiga uppvisning och berättade om sin prestation samtidigt som han hoppades att snart komma tillbaka till sitt bästa.

Djokovic sa: “Jag vill inte gå in på detaljer om hur jag känner. Definitivt inte spelar eller mår mitt bästa. Jag har varit i den här typen av situation förut, många gånger, och förhoppningsvis kommer jag att bygga allt eftersom turneringen fortskrider.

Vidare fortsatte han med att tillägga, “Jag vet vad jag behöver göra, och det som är bra med en Slam är att du alltid har en extra vilodag mellan matcherna. Förhoppningsvis går det i en positiv riktning härifrån.”

DYK DYCKARE: Novak Djokovics fru gör fansen besviken med en sorglig Australian Open-uppdatering

Djokovic, som inte har haft det största stödet från publiken över hela världen, var inblandad i en kontroversiell händelse i dagens match. Han var uppe mot Popyrin, de australiska stjärnfansen var högljudda i stödet. Senare reagerade serben på händelsen som inte föll honom i smaken.

Fan hecklar Nole till stöd för Popyrin

Under den fjärde uppsättningen av den lockande tävlingen mellan Djokovic och Popyrin gjorde en fan på stadion en olämplig kommentar mot serben. Den senare hörde kommentaren och reagerade argt på den och matchen fick en kort paus.

Senare förklarade Djokovic situationen och sa: “Det var många saker som berättades för mig på banan, särskilt från det hörnet, och samma sida det andra hörnet. Jag tolererade det under större delen av matchen. Vid ett tillfälle fick jag nog, och jag frågade honom om han ville komma ner och berätta det i mitt ansikte.”

Djokovic kommer att försöka hitta tillbaka sin dominerande mojo när han siktar på att försvara sin titel. Han kommer att möta Tomas Martin Etcheverry från Argentina i den tredje omgången.

Inlägget “Förhoppningsvis kommer saker och ting att gå…” – Novak Djokovic stärker sina beslut efter ännu en mäktig skräck i tidiga Australian Open-rundor dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär