Wednesday, February 28, 2024
Hem23XI Racing"Förare ... har ljugit" – Ross Chastains trubbiga Tyler Reddick-vraket tillträde lämnar...

“Förare … har ljugit” – Ross Chastains trubbiga Tyler Reddick-vraket tillträde lämnar insider ifrågasättande NASCAR:s etik

Lördagens Busch Light Clash på Colosseum gav alla en förhandstitt på 2024 NASCAR-säsongen. Loppet var fyllt av raseriutbrott, vedergällning och olycka. Ett av kvällens mest kontroversiella ögonblick var striden mellan Tyler Reddick och Ross Chastain. Efter att paret korsat vägar några gånger under loppets sista varv, slog Chastain till Toyota nr 45 efter den rutiga flaggan.

Händelsen inträffade kort efter att Reddick försökte knuffa Ross Chastain och Chevrolets vänstra bakdel när ett fordon snurrade framför dem, vilket utlöste en försiktighet. Chastains kontinuerliga inblandning i sådana incidenter är ingen hemlighet för samhället. Efter att ha erkänt att hans bråk med Reddick var avsiktlig, har Chastains kommentarer väckt några stora frågor. Före detta Kaulig Racing spottern Brett Griffin har lett förhöret i den populära podcasten Door Bumper Clear.

Brett Griffin vill ha mer klarhet om förare som avsiktligt förstör varandra

NASCARs inställning till intensiv racing blir allt mer lik den grova racingen från 1980-talet. I dagarna av Dale Earnhardt, ansåg många förare att Intimidator ofta gynnades av myndigheterna och undkom med mindre böter eller inga konsekvenser. Med tiden har NASCAR dragit åt skruvarna och vidtagit åtgärder i sådana fall med fasthet.

Förra året, 2020 års cupmästare Jaga Elliott fick en avstängning i ett lopp för avsiktligt krokande Denny Hamlin på Charlotte. Scenariot liknade Busch Light Clash 2024 när Ross Chastain tog kontakt med Tyler Reddick efter den rutiga flaggan. Från Brett Griffins förståelse som en erfaren personlighet i NASCAR, tror han att sådana rörelser är strängt förbjudna.

“Jag har en fråga om Ross Chastain. Jag trodde att vi inte kunde förstöra människor avsiktligt längre. Om vi ​​gjorde det skulle vi få sparken eller avstängda och alla möjliga grejer”, hävdade Griffin.

NASCAR hade också tagit itu med Ross Chastains upptåg förra året. Med tanke på den kompakta strukturen på det 0,25 mil långa varvet på Colosseum, kunde Reddicks misstag sopas under mattan. Däremot har avsiktlig förstörelse ifrågasatts överallt, och förare har ofta försökt dölja sina avsikter bakom det. Griffin sa till samma sak, “Förare har kommit fram och ljugit och sagt att de inte menade att vraka.

“Vi såg Ryan Preece och andra killar göra det förra året, men Ross sa i princip att jag är här för att förstöra Tyler Reddick. Han sprang in i ryggen på mig och han gjorde mig arg. Som, vilken väg är vi på väg i år? Jag är inte arg på Ross här. Jag säger, vilken väg är vi på väg i år som ett sanktionsorgan.”

“Ska vi förstöra de här killarna och erkänna det, eller ska vi göra det vi har gjort, vilket är att förstöra dem med flit och ljuga för oss?”

Olyckliga kontakter förstörde Trackhouse Racing förarutflykt i Los Angeles. Föraren nr 1 fastnade också i korselden som Michael McDowell och Ricky Stenhouse Jr utväxlade slag, inklusive en farlig dykbombmanöver.

Reddicks bula ökade bara hans frustration. Ross Chastain kunde dock ha betraktat dessa saker som en del av hård racing och anpassat sig till det. I ett försök att sluta fred med 23XI Racing Föraren bad 31-åringen Reddick ut på en cykeltur.

Tyler Reddick och Ross Chastain är villiga att prata ut det

Ett bråk med Ross Chastain kan få flera utfall. Förra året bar Noah Gragson den största delen av Melon Mans frustration efter att paret kastade slag mot Kansas. Senare tog Chastain kontakt med HMS-stjärnan Kyle Larson i Darlington och avslutade sitt lopp som en utmanare till segern bland många fler anmärkningsvärda matcher 2023.

Darlington-incidenten tog en ful vändning som HMS-lagägare Rick Hendrick utfärdade en vedergällningsvarning till Chastain och hävdade att hans förare inte skulle dra sig för att slå tillbaka. Även om problemet löstes utanför banan med förarna och ägarna som gjorde fred privat, kommer den aktuella situationen inte att behöva det tillvägagångssättet.

Ross Chastain avslöjade sin dynamik med Toyota-föraren nr 45 och sa: “Jag och Tyler är kompisar. Jag kan inte vänta med att, eh, gå tillbaka på cykeln med honom eller något och, um, se hur stark han har blivit under lågsäsong.

Å andra sidan var Reddick öppen för att diskutera det rasande utbrottet från Chastain och förklarade händelseförloppet. Han hävdade, “Jag menar, jag körde honom i ryggen i början av hörnet, så jag undrar om det är det han är arg på.”

“Men efter det, som bilar från botten bara kom in och städade oss alla. Så jag vet inte vilken del av det han är arg på. Jag visste att han var upprörd. Jag är bara inte säker på vilken det är, så. Jag antar att jag måste prata med honom om det.”

Förare som löser eventuella risker för ont blod mellan dem är en utmärkt uppvisning av sportmannaanda. Trots Ross Chastains meritlista med sådana incidenter är Tyler Reddick till synes redo att skaka hand.

Läs mer: “Tyler tog fördel av vraket” – Ross Chastain om bisarra repressalier på 23XI-föraren efter att sammandrabbningen slutade

Inlägget “Drivers…Have Been Lying” – Ross Chastain’s Blunt Tyler Reddick Wreck Admission Leaves Insider Questioning NASCAR’s Ethics dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär