Wednesday, December 6, 2023
HemNBAFör att rekrytera Zach Lavine, vilka stjärnor kommer Lakers att byta bort?...

För att rekrytera Zach Lavine, vilka stjärnor kommer Lakers att byta bort? Debunkerar in i 17-faldiga NBA-mästares möjliga Mega Trade Move

I basketvärlden har den mest framgångsrika franchisen varit Los Angeles Lakers. De har inte bara varit i NBA-ligan länge, utan de har historiskt sett lyckats vara den mest dominerande franchisen. Och den dominansen av Lakers har resulterat i 17 mästerskapsvinster. Men nyligen har franchisen varit i den potentiella jakten på Chicago Bulls-stjärnan Zach LaVine. Med spekulationer cirkulerar om att både Bulls och LaVine skulle vara öppna för att diskutera en affär, inte bara Lakers utan det finns fler lag som dyker upp för att få denna stjärna.

Miami Heat och Philadelphia 76ers vill också ha den 28-årige gardet. Lakers har dock alltid varit angelägna om att ha LaVine och är mycket seriösa med denna handel. Men med den stjärnspäckade lista de har för närvarande, vem är de villiga att byta bort?

Vilka stjärnor är Lakers villiga att skicka iväg för Zach Attack?

Enligt rapporter menar Lakers allvar med att skaffa Zach LaVine, en idrottare som har varit på deras radar under lång tid. Men som med alla stora transaktioner, ligger undergången i informationen och de monetära konsekvenserna. Och ser man på LaVines nuvarande kontrakt kan det bli en ekonomisk börda för Lakers. De skulle behöva beräkna taket försiktigt om de verkligen vill att denna lön på 40,1 miljoner dollar och totalt 138 miljoner dollar under det följande treåriga avtalet ska gå igenom.

När Lakers överväger sina alternativ kan viktiga spelare som Russell, Hachimura och Vincent betraktas som handelsutsikter. D’Angelo Russell har en implicit no-trade-klausul, men de senaste ryktena tyder på att han är beredd att släppa den. Så det placerar honom på toppen av listan för Lakers. Hachimura eller Vincent skulle kunna fungera som statister med likvärdiga löner och lägga till en nivå av komplexitet till handeln.

Även om de är väldigt nyfikna på att skaffa LaVines poängtalanger, står Lakers inför ett hinder på grund av trupprestriktioner och potentiella handelstillgångar. Organisationen har nu ett hårt tak på det första förklädet (172,3 miljoner dollar). På grund av det är mängden pengar de kan lägga på bordet mycket begränsad. Och eftersom de spelare de vill sätta upp som handelstillgångar har en väntetid tills de blir kvalificerade, är Lob City hjälplös.

Vad är så bra med Zach LaVine?

Med sin fantastiska smidighet, explosiva dunkningar och enastående prestationer har Zach LaVine, den explosiva Shooting Guard för Chicago Bulls, utan tvekan gjort ett evigt intryck på NBA-scenen. Han är extremt begåvad på att utföra slam dunk. På grund av sina gravitationstrotsande dunkar har han vunnit NBA Slam Dunk-tävlingen två gånger. Och han gjorde också ett rekord av att vinna tävlingen back-to-back, vilket bara tre spelare någonsin har gjort i ligans historia. Hans tjänster var avgörande för att hans lag vann en guldmedalj vid OS i Tokyo 2020, vilket förde internationella framgångar till hans växande lista över prestationer.

LaVines engagemang för framgång på den internationella scenen visar hans flexibilitet och effekt på basketsporten. Hans enastående spel resulterade i två NBA All-Star-utmärkelser, vilket satte honom i spetsen för individuell framgång i ligan. På grund av sin förmåga att få poäng efter behag och göra bidrag på båda sidor av golvet, ses han upp till som en av de bästa guarderna i ligan. Chicago Bulls erkände LaVines värde och skrev på honom till ett femårigt kontrakt på 215,2 miljoner dollar, vilket betonade hans betydelse för franchisens långsiktiga framgång. Men nu när många lag vill ha en bit av LaVine, vad tror du kommer att hända? Vill LaVine lämna Bulls, eller kommer han att vara lojal mot sin franchise? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär