Wednesday, February 1, 2023
HemeSports"För att han ska få 10 miljoner visningar behöver han bygga ett...

“För att han ska få 10 miljoner visningar behöver han bygga ett hus och få jävla pengar” – Tidigare kickboxaren Andrew Tate skjuter pistoler mot YouTubes bästa soloskapare efter att han gjort kontroversiella uttalanden om honom

För några veckor sedan sköt Andrew Tate skott mot MrBeast efter att han subtilt trollade honom över innehållet. Den senare medverkade i en podcast där han pratade om Tates affärsmodell och sa att han fick visningar för liten ansträngning. På något sätt tog Andrew det inte på rätt sätt och sparade några uttalanden om Full Send Podcast.

Det senaste året har varit en berg-och-dalbana av känslor för Andrew Tate när han bröt internet och blev bannlyst i nästa minut. Den tidigare fightern dök upp i tusentals klipp och pratade om affärer, livet, sättet att leva och mer. Hans podcast-inslag stormade internet, vilket gjorde honom till en av de mest kända kändisarna i världen.

Men med tiden har flera sociala medieplattformar sagt upp honom, och kände att hans uttalanden var ur linje. Plus, en tidigare kontrovers dröjde sig kvar i bakgrunden som fungerade som en katalysator för förbudet. Sedan tog Andrew en paus från media och fokuserade på sitt liv utanför banan. Men efter månader av spekulationer återställde han sitt Twitter-konto, vilket markerade en stark återkomst. Och medan fansen firade det, föll han offer för ett annat fiasko med YouTubes främsta innehållsskapare, MrBeast.

Andrew Tate skjuter skott mot MrBeast över subtila kommentarer om affärsmodeller

Förra månaden var MrBeast med i en podcast där han pratade om den kontroversiella kickboxaren Andrew Tate. Jimmy betonade att Andrew var ett geni som hoppade från podd till podcast och fick massor av innehåll på några minuter. Så han ville använda en liknande modell, med på flera podcaster på senare tid.

DYK DYPARE

Men Jimmy gjorde ett särskilt uttalande som verkade trigga Tate när han gick för att svara honom bakåt i tiden. Tydligen sa MrBeast, “Gå bara på poddsändningar och få massor av visningar utan ansträngning.” Detta triggade på något sätt Tate när han sparade några uttalanden på Full Send Podcast.

Först mindes han tiden när Jimmy sa de sakerna om honom och fortsatte sedan med att säga: “Jag kan producera mycket innehåll och jag kan göra det genom att vara en intressant person som bara pratar. Och det gör mig i en unik position i sociala medier. Om du tittar på det för att MrBeast gjorde en del av mig och sa ja, du kan göra en podcast. Om du hackar upp det så är han okej det är coolt skälet i min affärsfilosofi i mitt livs filosofi är att effektivitet vinner.”

Senare betonade Tate också det faktum att hans koncept med innehåll var mycket mer viralt jämfört med Jimmys. “För att jag ska få 10 miljoner visningar måste jag sätta mig ner och berätta sanningen för att han ska få 10 miljoner visningar han behöver för att bygga ett hus och få jävla pengar och jag är mer effektiv än hans kanal tror jag i det långa loppet springa, det är därför det är svårt för människor att göra det jag gör.”

Sammantaget såg det ut som att Andrew inte var nöjd efter att MrBeast gjorde dessa uttalanden, trots att han ville följa samma modell.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär