Wednesday, February 21, 2024
HemNBAFör 21 år sedan gjorde Kobe Bryant en vacker gestsdag efter äldsta...

För 21 år sedan gjorde Kobe Bryant en vacker gestsdag efter äldsta dotters födelse

“Kobe var MVP för tjejpappor.” Det är vad Kobe Bryants fru Vanessa har att säga om honom. På alla sätt var han en fantastisk pappa. Från att plocka upp flickorna från skolan till att lära dem ovärderliga lektioner, han var en kär pappa. En nyligen återuppstått hjärtsmältande gest av Bryant visar hur mycket han älskade och omhuldade sina döttrar.

En Instagram-fansida ‘Kobehighlight’ delade en gammal bild av Bryant som bär sitt sjukhus-ID-armband, en dag efter hans dotter Natalias födelse. Enligt inlägget hade 5X NBA-stjärnan sitt sjukhus-ID-armband på handleden under hela Lakers-matchen som ägde rum nästa dag. Tillsammans med Shaquille O’Neal delade han ut 26 poäng och 11 assist för att leda Los Angeles Lakers-seger mot Los Angeles Clippers med 96-92.

Kobe Bryant var den bästa tjejpappan

Eftersom hans dotter Natalia fyllde 21 denna månad delade fansidan den ovan nämnda bilden tillsammans med ett sött meddelande till modellen och studenten. Medan vissa fans skickade bedårande meddelanden för att önska Natalia, hällde andra ut sitt hjärta för Bryant. Ett av fansen skrev, “Mitt hjärta brister varje gång jag ser honom och hans vackra döttrar, vi saknar dig Kob”, medan en annan skrev, “Han var så fantastisk.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kobe Bryant Stories & Motivation (@kobehighlight_)

Den hängivna fyrabarnspappan, Gianna, Natalia, Bianka och Capri, prisades alltid för sitt orubbliga engagemang för sina barn och familj. Han hade stora drömmar för sina döttrar och uppmuntrade dem att nå sina mål. Han prioriterade alltid sin familj före allt. Han började till och med ta en helikopter för sina träningspass eller andra evenemang. Detta för att säkerställa att han hade tillräckligt med tid att ägna sig åt sin familj. Han hatade att gå miste om viktiga skolevenemang för sina döttrar. Han skulle alltid se till att han var där för att stödja dem. Han skulle nå skolan innan de ens släppte ut barnen bara för att se till att han inte var sen!

Vanessa Bryant skrev ner ett hjärtvärmande meddelande till Natalia Bryant

Vanessa uttryckte också sina hjärtliga önskningar för sin äldsta i ett rörande Instagram-meddelande, där hon sammanställde ett förtjusande montage av förtjusande ögonblicksbilder med sin dotter. Inlägget hade rubriken “Grattis på 21-årsdagen @nataliabryant !!! Vi älskar dig så mycket!!!! Du är vad varje förälder hoppas och ber om.” Hon tillade, “Du är en så vacker, stark, smart, kärleksfull ung kvinna med den vänligaste själen och jag är så stolt över att vara din mamma! Jag älskar dig mamma!”

Från att heja Natalia för hennes debutshow till hennes aktiva deltagande i universitetets familjeprogram, bandet mellan denna mor-dotter-duo är onekligen det mest bedårande.

LÄS MER: 23 år innan Kobe Bryants arbetsetik imponerade på honom, 3x All-Star delar ett galet sammanträffande med “Black Mamba”

Inlägget för 21 år sedan gjorde Kobe Bryant en vacker gestsdag efter äldsta dotters födelse dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär