Sunday, February 25, 2024
HemWweFöljer Sasha Banks i CM Punks fotspår med kryptiska tips innan WWE...

Följer Sasha Banks i CM Punks fotspår med kryptiska tips innan WWE återvänder?

Innan han återvände till WWE i november, Cm punk delade många tips med WWE Universe om hans comeback. Han gav fansen många kryptiska och subtila indikationer på hans planer på att återvända till sitt gamla hem. Med det sagt, Sasha Banks (aka Mercedes Mone) verkar göra detsamma på sistone.

Amerikas favoritvideo idag

Banks har varit ur spel efter att ha ådragit sig en fotledsskada vid NJPW Resurgence i maj. Det ryktas att hon snart kommer tillbaka. Med sin comeback i ringen närmar sig dag för dag, har hon släppt subtila tips över hela sociala medier. Så betyder det att hon också kommer att göra comeback till WWE som CM Punk gjorde?

1. Vad betyder Sasha Banks kryptiska jul-tweet?

Många fans har påpekat att Banks retar hennes återkomst till WWE på sociala medier genom att dela dunkla meddelanden på hennes sociala mediehandtag. Nyligen delade hon ett inlägg på X där hon önskade en god jul till fansen. Hon skrev, “Happy Happy Holidays Allt jag vill ha till jul är Moné”.

Det är intressant att lägga märke till att de första bokstäverna i de tre första orden börjar med H, vilket stavar HHH. Därför påpekade WWE Universe att hon smart adresserade tweeten till WWE Head Creative Trippel Hantyder hennes WWE-återkomst.

2. Banks påminde om sina gamla dagar på NXT

För ett par veckor sedan delade Banks också ett inlägg som påminner om hennes gamla dagar. Tja, det är hennes NXT-debut för att vara exakt. Hon gick till sitt officiella Instagram-handtag för att dela en berättelse om sin NXT-debut, när hon ännu inte erkändes som “The Boss”.

Att dela med sig av en sådan historia vid så avgörande tidpunkter, särskilt när det inte finns någon säkerhet var hon kommer att landa, väcker säkert massor av ögonbryn.

3. Fortfarande inga nyheter om att sjunga med AEW

Förutom WWE ryktas Banks att också gå med i AEW. Hon deltog till och med på AEW All In-evenemanget i London. Detta underblåste ryktena om att hon kunde gå ihop med Tony Khan. Det har dock gått månader sedan nyheten kom ut på internet.

Hittills har det inte funnits några tecken på framsteg i hennes nämnda avtal med AEW, vilket får fansen att fundera på om hon kommer att gå med i befordran. Även Sean Ross Sapp of Fightful rapporterade att de en gång fungerande planerna för AEW och Mercedes Mone inte längre är fungerande planer.

Alla dessa saker pekar starkt mot Banks återkomst till WWE. Tycker du också detsamma? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär