Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"Fokus på Jets": Stolt patriot Bill Belichick vägrar kommentera Mac Jones QB-kamp

“Fokus på Jets”: Stolt patriot Bill Belichick vägrar kommentera Mac Jones QB-kamp

Patrioterna vandrar fortfarande i en post-Brady-värld, men de har inte hittat en plats att släppa sitt ankare på. Och utan stöd från hans största QB har Bill Belichick aldrig varit sig lik. Det har bara varit utför sedan 2020, och tiden vi gör oss redo för den sista av den legendariska huvudtränaren har förmodligen kommit.

Amerikas favoritvideo idag

Patriots (4-12) kommer att ta sig an Jets (6-10) i sin nästa match. Spelet har ingen riktig betydelse i slutspelsstriden, men det är mycket viktigt för två enheter från den 6x Super Bowl-vinnande sidan. Den ena är QB Mac Jones, och den andra är huvudtränaren själv.

Bill Belichick vägrar att uppdatera sin år gamla utvärdering av Mac Jones

För ungefär ett år sedan berömde Bill Belichick ökänt Mac Jones och sa att han hade förmågan att spela som quarterback i ligan. Men ett år har gått, och det är bättre att inte röra i det leriga vattnet. Alla är medvetna om hur hans tid blev för Patriots, vilket fick Belichick att förlita sig på backup Bailey Zappe.

En journalist pekade på händelsen till HC, och han var ovillig att dela sin ändrade syn på QB. “Jag kommer att vänta med alla utvärderingar av vem som helst. Jag tror inte att det är lämpligt just nu”, Belichick såg ut som om han höll många ord inom sig. Han fortsatte också med att ändra ämnet om det kommande Jets-spelet.

“Vi är precis som ett lag som försöker fokusera på Jets, vår sista match här. Och vi ska försöka spela vårt bästa spel för året”, flyttade Belichick samtalet till deras nästa spel, som är känt som hans signaturdrag för att avleda ämnet. Intressant nog sa han också “Vår sista match här”.

Även om det mestadels betyder den sista ordinarie säsongsmatchen för blotta ögat, kan det finnas en mycket större mening bakom hans kommentar. Kommer Jets-spelet att bli det sista i Patriots’ Bill Belichick-eran? NFL-gemenskapen är bättre förberedd på det nedslående ögonblicket.

RELATED ARTICLES

Mest populär