Sunday, December 10, 2023
HemNFLFödelsedagspojken Caleb Williams speciella dag lyser ljust trots nedslående nederlag mot UCLA

Födelsedagspojken Caleb Williams speciella dag lyser ljust trots nedslående nederlag mot UCLA

I finalen av den ordinarie säsongen led USC, ledd av quarterbacken Caleb Williams, en nederlag med 38-20 i händerna på rivalen UCLA. Förlusten markerade en utmanande andra halvlek för trojanerna som har kämpat med en rad förluster efter en välmående start. Den regerande Heisman Trophy-vinnaren och potentiellt nummer 1 i 2024 års NFL-draft, Williams som hade en förmåga att vända utvecklingen, kunde inte rädda trojanerna i sin senaste match.

USC är fortfarande bowl-berättigat, men det är fortfarande osäkert om Williams kommer att delta i det kommande bowl-spelet. Trots trojanernas fall var det något väldigt speciellt med matchdagen som enbart kretsade kring stjärnbacken. Alla NFL-fans som var närvarande på stadion var med för att fira.

NFL-fansen önskade att “C” kunde “få det rätt!”

Dagen, trots att den var sorglig för trojanerna, hade en anledning att fira. När USC förberedde sig för att ta sig an sin rival i tvärstaden UCLA vände fansen nära den främre raden ryggen till planen och avslöjade baksidan av sina tröjor. Skrivna i ljust orange fanns bokstäver som en gång sattes ihop med “Grattis på födelsedagen Caleb.” På sin 22:e födelsedag kastade Williams för 384 yards, vilket säkrade en touchdown och en interception i trojanernas sista match av en tumultartad grundsäsong.

USC, med ett rekord på 7-5 och en konferensställning på 5-4, stod inför en betydande nedgång och förlorade fem av sina sex senaste matcher efter en imponerande start med 6-0. Höjdpunkten för USC:s anfall kom under andra kvartalet, då Williams orkestrerade en 99-yard drive, som kulminerade i ett sublimt kast till Brenden Rice, som spurtade 74 yards för en touchdown. Trots att publiken jublade för sin favorit-quarterback på hans speciella dag, såg Caleb ganska lösryckt ut och i oordning. Även om han har avstått från att ta upp sina planer inom en snar framtid, är vägen, som de flesta NFL-fans och analytiker kommer att erkänna, fortfarande osäker.

Vad väntar Caleb Williams?

Caleb Williams strävanden efter mästerskapsära vid USC har försvunnit. Verkligheten med att inte uppnå ett konferensmästerskap, framträdande i College Football Playoff eller en nationell titel har satt in. Trots hans superhjälteansträngningar kunde Williams inte driva trojanerna till de höjder han hade föreställt sig när han kom för att rädda programmet.

“Se That Pan Flip”: 46-åriga fittest Tom Brady byter växel från sin hälsosammaste avokadoglassdiet till att tillverka den ultimata grillade osten

Caleb Williams framtid är fortfarande osäker efter USC:s senaste förlust. Som ett potentiellt nummer 1-val i NFL-draften har han betydande makt. Williams har inte tagit itu med sina planer och lämnar beslutet att spela bowlingspelet eller återvända till en collegesäsong till oavgjort. Avsaknaden av ett signaturögonblick i det senaste nederlaget har inte klargjort hans val. Caleb Williams minnesvärda stunder på USC kommer att säkra sin plats i skolans historia, och anpassa honom till trojanernas legender. Men hans sista ögonblick i den senaste matchen saknade gnistan som definierade hans anmärkningsvärda karriär.

“Se That Pan Flip”: 46-åriga fittest Tom Brady byter växel från sin hälsosammaste avokadoglassdiet till att tillverka den ultimata grillade osten

RELATED ARTICLES

Mest populär